субота, 23 серпня 2008 20:20

Кількість претендентів на пост президента Азербайджану досягла18

Кількість претендентів на пост президента Азербайджану на виборах глави держави, що відбудуться 15 жовтня, зросла до вісімнадцяти. Центрвиборчком країни затвердив сьогодні ще двох кандидатів - 43-річного голову опозиційної Партії великого творення Фазіля Мустафаєва і 49-річного співробітника науково-методичного журналу міністерства освіти Азербайджану Фікрета Ахадова. Перший висунутий політичною організацією, лідером якої є, другий - представив свою кандидатуру сам.

На сьогоднішній день серед претендентів на вищу державну посаду в країні є декілька лідерів політичних партій, чотири журналісти, двоє безробітних, лікар, санітарка (щоправда вона має вищу філологічну освіту), двоє наукових співробітників. Експерти вважають, що найбільші шанси у діючого глави держави Ільхама Алієва, який балотується на пост президента вдруге, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Кількість претендентів на пост президента Азербайджану досягла18». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути