середа, 01 жовтня 2008 11:16

Чотири президенти зустрілися в Бразилії

Президент Болівії, Ево Моралес, відправився сьогодні до Бразилії, на чотиристоронню зустріч з президентами Луісом Інасіо Лулою (Бразилія), Рафаелем Корреа (Еквадор), Уго Чавесом (Венесуела). За інформацією з президентського Палацу, на зустрічі в місті Манаус лідери чотирьох країн обговорили проекти з інтеграції і, крім того, розглянули нинішню політичну кризу в Андській країні. Як повідомив прес-секретар Іван Канелаш, президента Болівії супроводжує міністр закордонних справ, Давид Чокеуанка.

Ево Моралеса прийняв президент Бразилії Лула да Сілва, після цього лідер болівійської держави провів бесіду з президентом Еквадору Рафаелем Корреа, який тільки но отримав рішучу підтримку на референдумі, де народ проголосував на користь нової Конституції держави. Канелаш повідомив, що Ево Моралес повернеться до Ла-Пас сьогодні увечері. Дана зустріч була організована за пропозицією президента Бразилії, який мав намір обговорити зі своїми колегами широкомасштабний проект дорожнього будівництва Манта-Манаус. Проект планує з"єднати портове місто Манта, в Еквадорі, з самим центром Амазонського регіону Бразилії за допомогою будівництва доріг, аеропортів, портів та водних шляхів річкою Амазонка. Цей проект може стати об"ємнішим, включивши в нього Венесуелу і Болівію, щоб зв"язати між собою весь район центральної частини Південної Америки, повідомляє Пренса Латина.

Зараз ви читаєте новину «Чотири президенти зустрілися в Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути