середа, 24 березня 2010 10:29

Черновецький вигнав майже всіх своїх заступників

Черновецький вигнав майже всіх своїх заступників

Київський міський голова Леонід Черновецький за дорученням президента України Віктора Януковича скоротив велику частину своїх заступників.

Про це повідомляє прес-служба Київської міськадміністрації в середу.

Згідно з рішенням, кількість перших заступників глави Київської міськадміністрації скоротилася з 4 до 1, кількість заступників глави Київської міськадміністрації - з 14 до 7.

"Коли в країні проходить впорядковування всієї вертикалі влади, міська адміністрація не може залишатися в стороні від реформ державного управління. Новий підхід до формування кадрового складу, який упроваджується президентом і Кабінетом міністрів, повинен сприйматися всіма, хто зацікавлений в становленні міцної працездатної вертикалі влади", - цитує прес-служба Л.Черновецького.

Мер також підкреслив, що наступним кроком на цьому шляху повинне стати наведення ладу в районних адміністраціях Києва шляхом оптимізації їх чисельного складу і вдосконалення системи управління на рівні районів.

Леонід Черновецький зазначив, що раніше при визначенні кількісного складу заступників голови КМДА він виходив з того, що у виконавчому органі мають бути представлені різні політичні сили.

"Сьогодні склалась унікальна ситуація, коли політика може бути винесена за рамки діяльності господарчого органу, зокрема міської адміністрації. Відтак, єдиним критерієм в підборі кадрового складу залишаться професійність, чесність і відданість справі", – наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький вигнав майже всіх своїх заступників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути