субота, 20 березня 2010 13:21

Азаров від імені Януковича поставив Черновецькому ультиматум

Азаров від імені Януковича поставив Черновецькому ультиматум

Президент Віктор Янукович вимагає від київської влади навести лад в столиці.

Про це в суботу на нараді з керівництвом КМДА заявив прем"єр Микола Азаров, якого цитує прес-служба Партії регіонів.

"Президент Віктор Федорович Янукович вимагає навести порядок у столиці. Тому питання ставиться жорстко: або покращуйте свою роботу, або добровільно пишіть заяви", - наголосив він.

"Уряд готовий вам допомогти, але відповідальність за стан міста повинні нести особисто шановний мер Леонід Михайлович Черновецький, шановні глави адміністрації", - додав Азаров.

"Шановний Леоніде Михайловичу, якийсь час ми Вам будемо допомагати наводити порядок, відповідальним від уряду буде віце-прем"єр з питань регіональної політики Тихонов Віктор Миколайович", - повідомив Азаров.

"Разом з Тихоновим, Леоніде Михайловичу, керівники районних державних адміністрацій повинні прикласти максимум зусиль, щоб кияни в короткий проміжок часу відчули поліпшення. Якщо цього не станеться, ми вимушені будемо піти на радикальні кроки", - попередив прем"єр.

Він також наголосив, що на його погляд "влада у столиці не працює". Причиною він назвав "невірну розстановку кадрів".

"Багато чиновників не є фахівцями у галузі місцевого господарства. Частина керівників взагалі призначена за незрозумілими критеріями. Навіть з"явитись на роботу для них проблема", - зазначив він.

Другою причиною він назвав відсутність ефективної взаємодії не тільки між службами, які відповідають за функціонування інфраструктури міста, а й між районними адміністраціями.

Зараз ви читаєте новину «Азаров від імені Януковича поставив Черновецькому ультиматум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути