понеділок, 22 березня 2010 16:05

"Регіонали" не зніматимуть Черновецького - Бондаренко

"Регіонали" не зніматимуть Черновецького - Бондаренко

Заяви прем"єр-міністра Миколи Азарова про зняття Леоніда Черновецького з посту мера - просто випускання пари та гра на публіку.

Про це сього під час прес-конференції у Києві заявив народний депутат від БЮТ Володимир Бондаренко.

За його словами, не дивлячись на те, що Києву вкрай потрібна нова влада, Партія регіонів побоюється позачергових виборів мера.

"І не тому, що в бюджеті не вистачає коштів. Просто столичні виборці ніколи не віддадуть голоси за кандидата-"регіонала", - вважає парламентар. - Скоріш за все, відбудеться спецоперація. Коли в заступники до мера "регіонали" поставлять своїх людей, а Черновецький так і лишиться на посту".

Зі слів нардепа, Юлія Тимошенко не має наміру балотуватися на посаду міського голови Києва на наступних виборах. Так само у мери не йтиме і Олександр Турчинов.

"Важко сказати, хто отримає перемогу на наступних виборах. Зі своєю кандидатурою ми ще не визначились. Що стосується одного з лідерів минулих виборів, Віталія Кличка, то сьогодні він політично розпорошений. Ми неоднарозово пропонували йому співпрацю, та кожного разу щось траплялось. Зокрема, від співпраці з БЮТ його розраджувала Катерина Ющенко", - додав Бондаренко.

20 березня прем"єр-міністр України Микола Азаров заявив, що протягом трьох місяців київська влада та мер Леонід Черновецький мають навести лад у комунальному господарстві столиці. Інакше керівник уряду пригрозив звільняти столичних високопосадовців.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не зніматимуть Черновецького - Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути