понеділок, 22 березня 2010 08:36

Луценко підозрює, що Янукович торгується з Черновецьким

Луценко підозрює, що Янукович торгується з Черновецьким

Колишній міністр внутрішніх справ України, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко вважає, що погроза нової влади звільнити голову КМДА Леоніда Черновецького в разі, якщо за три місяці не покращиться ситуація в Києві, є політичним торгом.

Таку думку він висловив в ефірі "5-го каналу" в неділю.

Луценко запевняє, що вочевидь наразі Президент України Віктор Янукович та прем"єр-міністр України Микола Азаров лякають Черновецького, що можуть його звільнити. В той же час він висловив подив, що на виправлення ситуації в столиці Черновецькому дали 3 місяці.

"Про які 3 місяці йде мова? Невже попередні 3 роки мало? Невже комусь не досить цих доказів абсолютно цинічного пограбування Києва під маскою блаженного, яке проводить Черновецький?", - запитав Луценко .

Екс-міністр наголосив, що у нього складається враження, що просто йдуть торги. "По-перше, політичні - віддай нам свій клуб бабусь на політичну підримку, і ми тебе не будемо чіпати; по-друге, фінансові і багато інших", - сказав він.

На переконання Луценка, Янукович та Азаров повинні були одразу звільнити Черновецького з формулюванням "у зв"язку з обранням нового Президента".

Якщо він все-таки буде відправлений у відставку, то це піде на користь країні.

"Якщо це лише відтягування часу, щоб провчити Черновецького і завоювати космічний електорат, а я боюсь, що цим і закінчиться, то буде шкода, що Янукович, Азаров і ми всі разом втратили цей шанс - звільнення країни від пограбування", - додав лідер "Народної самооборони".

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Луценко підозрює, що Янукович торгується з Черновецьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути