пʼятниця, 17 серпня 2007 18:16

Черновецький: торговців національною символікою на Майдані не буде

Про це сьогодні журналістам повідомив мер Києва Леонід Черновецький під час розширеного засідання колегії Київської міської держадміністрації.

"Через десять днів у них закінчаться ліцензії, і їх там не буде", - сказав він.

Київський міський голова назвав неподобством те, що на Майдані Незалежності торгують антисемітською літературою і "Mein Kampf" Адольфа Гітлера.

"Візьміть лотки, одягніться в національний одяг, ходіть по майдану, я вам дам ліцензії. Але вони хочуть заробляти гроші на "Mein Kampf", - зазначив Черновецький.

Він також повідомив, що спілкувався з продавцями, яких вважає, за визначенням, хорошими людьми за те, що вони поповнюють київську скарбницю. За словами мера, він "великий прихильник символіки своєї батьківщини".

3 серпня на брифінгу в Київській мерії Черновецький заявив, що має намір "європеїзувати" торгівлю національною символікою на столичному Майдані Незалежності.

У Шевченківській райдержадміністрації столиці повідомили, що термін оренди земельної ділянки біля Головпоштамту закінчується у власників малих архітектурних форм 31 серпня, і продовжувати його районне керівництво не планує, повідомляэ УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький: торговців національною символікою на Майдані не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути