вівторок, 20 січня 2009 15:10

Черновецький знову підвищив тарифи на комунальні послуги

Київська міська державна адміністрація знову підвищила тарифи на комунальні послуги для 9 категорій комерційних підприємств у 8,55 рази з 16 січня замість установленого раніше підвищення для 11 категорій підприємств у 9,5 рази з 1 грудня.

Про це сказано в розпорядженні міськадміністрації N 33 від 16 січня.

Розпорядження передбачає підвищення тарифів для казино й гральних закладів; нічних клубів і стрипбарів; барів у розважальних закладах; офісів політичних партій; бірж, ломбардів і агентств нерухомості; магазинів зброї, антикваріату, ювелірних виробів; операторів мобільного зв"язку; пунктів обміну валют; оцінювачів.

Таким чином, міськадміністрація зменшила перелік юросіб з 11 до 9, для яких підвищуються тарифи, виключивши з нього автосалони й 3-, 4- і 5-зіркові готелі.

Всі тарифи для 9 видів юросіб підвищилися в 8,55 рази: на опалення - на 40,65 до 46,03 гривні за 1 кв. м опалювальної площі в опалювальний сезон, на гарячу воду й водовідвід - на 125,13 до 141,7 гривні/куб. м, на холодну воду і її відвід - на 33,98 до 38,48 гривень/куб. м.

При цьому міськадміністрація визнала таким, що втратило силу, своє розпорядження від 27 листопада про підвищення тарифів для на комунпослуги для 11 категорій юросіб у 9,5 рази, скасоване Президентом Віктором Ющенком.

Указ Ющенко про скасування цих тарифів набув чинності 16 січня.

Як повідомлялося, Київміськадміністрація втретє підвищила тарифи на комунпослуги для бюджетних і комерційних організацій у 1,08-4,87 рази з 31 грудня замість установленого раніше підвищення в 1,08-5,13 разу з 1 грудня.

До цього Ющенко двічі скасовував підвищення Києвом тарифів для юросіб - в 1,08-10 разів і в 1,08-9,5 разу, установлені з 1 грудня, повідомляють Українські Новини

Зараз ви читаєте новину «Черновецький знову підвищив тарифи на комунальні послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути