субота, 13 лютого 2010 11:49

Черновецький просить киян пересидіти негоду вдома

Черновецький просить киян пересидіти негоду вдома

Мер Києва Леонід Черновецmкий закликає жителів столиці з розумінням поставитись до того, що не всі прибудинкові території будуть розчищені від снігу своєчасно.

Про це йдеться у зверненні мера на його персональному сайті.

У ньому Черновецький відзначає, що "київська влада, зі свого боку кинула всі сили на боротьбу з негодою. Зараз ситуація в столиці визнана надзвичайною, але для подолання наслідків стихії не вистачає ані людського, ані технічного ресурсу. Тому до прибирання снігу залучені не тільки комунальні, але і всі інші підприємства Києва".

"Я особисто прошу кожного з вас поставитись з розумінням до того, що не всі прибудинкові території буде розчищено вчасно, адже всі ресурси насамперед будуть кинуті на розчищення основних транспортних магістралей для забезпечення безперебійної роботи громадського транспорту, проїзду спецавтомобілів: карет медичної допомоги, пожежників, правоохоронців", - йдеться у зверненні Черновецького.

Він відзначив, що близько 40 років в Україні не було таких складних погодних умов.

Черновецький попередив, що за прогнозами метеорологів, ще три дні в Києві буде несприятлива погода, і закликав киян по можливості залишатися удома. Також він закликав власників автомобілів утриматися від поїздок, а батьків - залишати дітей вдома.

Мер нагадав, що складна погодна ситуація склалася в багатьох регіонах України, більше 200 населених пунктів залишилися без електропостачання.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Черновецький просить киян пересидіти негоду вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути