пʼятниця, 05 лютого 2010 20:05

Киянам повернули по 2 гривні за неприбраний сніг

Киянам повернули по 2 гривні за неприбраний сніг

Київський міський голова Леонід Черновецький запевняє, що кияни не платитимуть за неякісне прибирання прибудинкових територій від снігу в січні.

Про це інформує прес-служба Київської міської держадміністрації.

"Кияни не винні у тому, що районні у м. Києві державні адміністрації своєчасно не впоралися зі своїми прямими обов"язками та не організували оперативну роботу житлово-комунальних служб району з прибирання дворів та прибудинкових територій від снігу. Тому я дав відповідне доручення зробити перерахунок за січень і звільнити киян від сплати за неотриману комунальну послугу", – заявив Л.Черновецький.

За його словами, ситуація, що склалася у Києві після аномальних опадів, цілком підпадає під визначення надзвичайної.

"Але це жодним чином не знімає відповідальності з комунальних служб. Переконаний, що і райони, і ми отримали повчальний урок та зробили належні висновки для запобігання подібних ситуацій у майбутньому" – додав мер.

У платіжці, що отримав сьогодні один з працівників УНІАН, який проживає в Дніпровському районі столиці, різниця у сплаті за утримання прибудинкових територій становила 2 грн. Якщо зазвичай тариф за цю послугу складав 122 грн., то за січень нараховано 120 грн., а в окремій графі платіжки "перерахунок" значиться "мінус 2 грн".

Як повідомлялося, 22 січня перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко на засіданні оперативного штабу з надзвичайних ситуацій при КМДА дав доручення відповідним службам та підрозділам зробити перерахунок платежів за надані житлові послуги у зв"язку з неприбраним снігом у дворах.

"Безумовно, за січень буде здійснено перерахунок по квартплаті за утримання прибудинкових територій у зв`язку з незручностями, що виникли через неприбраний сніг", - запевнив тоді А.Голубченко.

Зараз ви читаєте новину «Киянам повернули по 2 гривні за неприбраний сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути