вівторок, 05 травня 2009 14:18

Черновецький продає свої інтимні фотографії по 1000 гривень

 

Користувачі Інтернету отримали можливість придбати ексклюзивні фотографії з особистого архіву Київського міського голови Леоніда Черновецького. Така "послуга" обійдеться у 1000 гривень за кожне фото. Відповідна рубрика з"явилася на персональному сайті київського градоначальника.

Як йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті, в цьому розділі розміщені ексклюзивні фотографії, які ніде не публікувалися. "Ви можете придбати ці фотографії у високій якості і в повнорозмірному форматі, сплативши їхню вартість. Вилучені кошти за вирахуванням комісій платіжних систем і податкових зобов"язань буде спрямовано у благодійний фонд "Соціальне партнерство", - обіцяє мер, дякуючи потенційним покупцям фотографій за підтримку і розуміння.

На сайті, крім цього, вказано банківські реквізити, за якими можна перераховувати кошти за вибрані фотографії. Послуга доступна тільки для зареєстрованих на персональному сайті градоначальника користувачів.

Більшість фотографій присвячена сім"ї Л.Черновецького: на них мер зі своєю дружиною Аліною Айвазовою і дітьми Степаном та Крістіною. Крім того, на сайті розміщене чорно-біле дитяче і юнацьке фото київського градоначальника.

Нагадаємо, міський голова Києва Л.Черновецький не вперше "виставляє на продаж" свої твори. Наприкінці березня він презентував книгу "Як стати мільйонером?", за яку мав намір виручити "дуже багато грошей", оскільки один примірник коштує недешево, тому що "не можна дешево роздавати поради". Заявлена вартість книги - 98 гривень.

У лютому мер заявив про намір заробляти на виконанні пісень $1 млн. в день і пообіцяв, що викупить авторські права на ці пісні і, щоб скачати їх з Інтернету, користувачам треба буде заплатити $1. "Я буду заробляти мільйон доларів в день. Адже хто співає краще за мене? Ніхто, тільки Бог", - відзначав столичний градоначальник.

У квітні 2009 року мер Києва запропонував користувачам Інтернету придбати своє особисте листування. За кожен з шести виставлених на продаж листів (у тому числі адресованих матері) Л.Черновецький має намір виручити 1000 гривень.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Черновецький продає свої інтимні фотографії по 1000 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути