Ексклюзиви
середа, 04 лютого 2009 14:55

Черновецький записав музичний диск на $1 мільярд

Черновецький записав музичний диск на $1 мільярд

Мер Києва Леонід Черновецький має намір випустити диск популярних пісень у власному виконанні. Про це мер сказав журналістам.

"Так, я випускаю диск, через тиждень він з"явиться", - сказав він.

З його слів, на цьому диску будуть записані виконані ним популярні пісні 1980-х років. Конкретні назви пісень він не назвав, зазначивши тільки, що вони дуже душевні.

При цьому мер впевнений, що він переспівав ці пісні краще, ніж виконавці оригіналів.

Однак він підкреслив, що єдиним виконавцем, чию пісню він виконав і записав на диск, але проспівав її гірше, ніж виконавець, є Володимир Висоцький.

"Я співаю їх не гірше, краще, аніж виконавці. Єдине, я не можу зрівнятися з Висоцьким. Я співаю його пісні дуже гарні, але… звичайно, це велика людина. Здається, це не він співає, а сам Господь Бог", - сказав мер.

Мер не уточнив, яку суму коштуватиме йому випуск диска, однак підкреслив, що він дуже ощадливий і не стане даремно переплачувати гроші.

Яким тиражем вийде ця новинка, поки не відомо. Але Леонід Черновецький проговорився, що від продажу диска планує виручити $1 мільярд. І всю суму він витратить на своїх улюблених бабусь.

Зазначимо, що столичний мер каже, що вважає себе творчою людиною, з тонкою душею, а також він повідомляв, що має музичну освіту й абсолютний слух.

Він навіть не раз намагався це довести: останнім часом у кінці своїх прес-конференцій він співає для журналістів пісні. Наприклад, у грудні він заспівав перед камерами перший куплет пісні "Рідна мати моя". Цією ж піснею він привітав українців у Новорічну ніч по телебаченню.

Як повідомлялося, Черновецький також має намір написати продовження своєї книги "Сповідь мера". У травні 2008 року Черновецький, зареєстрований кандидатом у мери, видав книгу "Сповідь мера". Книга безкоштовно поширювалася в агітаційних наметах Блоку Леоніда Черновецького.

За матеріалами Українські Новини, Главред, Кияни

Зараз ви читаєте новину «Черновецький записав музичний диск на $1 мільярд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути