Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2016 17:26

Черкаський "Азов" вистежив організовані групи вбивць собак

Автор: Facebook
 
13 січня Громадянський корпус "Азов" у Черкасах відкрив гарячу телефонну лінію з питань жорстокого поводження з тваринами і почав збір інформації про діяльність догхантерів.

За тиждень на гарячу лінію Цивільного корпусу "Азов" у Черкасах надійшло більше десяти повідомлень про злочини проти бездомних тварин. Про це повідомляє начальник штабу Громадянського корпусу "Азов" Черкаської області В'ячеслав Левченко.

"На даний момент вже вийшли на кілька організованих груп. - заявив він. - Наше головне завдання - зупинити насильство в рідному місті. І для цього, ми будемо працювати самі і залучати поліцію", - говорить В'ячеслав Левченко.

Активіст закликав зоозахисників з різних міст звертатися в місцеві осередки "Азова" і налагоджувати з ними співпрацю.

"Азов" - це організація, яка завжди захищала традиційні базові цінності, і гуманне ставлення до тварин - одна з них, - пояснив активіст. - Багато "азовців" і так працюють в цьому напрямку, однак не афішують своєї діяльності. Ми ж радимо відкрито заявити про свою позицію і запустити гарячі лінії для збору інформації. Як показав наш досвід, небайдужих людей багато, і вони готові разом з нами протистояти насильству".

"На жаль, сьогодні дієвих механізмом захисту тварин, що опинилися на вулиці, немає, - каже зоозахисниця Олена Литвинова. - Тому я дуже вдячна "Азову" за активність. Хлопці, які пройшли фронт, дуже трепетно ​​ставляться до питань життя і смерті, і на практиці показали, що готові захищати тих, хто цього потребує. Сподіваюся, що ініціативу підхоплять в інших містах, і держава, нарешті, зверне увагу на проблему безкарності вбивць тварин".

Зараз ви читаєте новину «Черкаський "Азов" вистежив організовані групи вбивць собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути