Ексклюзиви
вівторок, 25 січня 2011 11:00

Через теракт у "Домодєдово" посилили охорону у "Борисполі"

Через теракт у "Домодєдово" посилили охорону у "Борисполі"

В аеропорту "Бориспіль" уведено додаткові заходи безпеки, спрямовані на упередження скупчення великої кількості людей в аеровокзальних комплексах, привокзальних площах аеропорту.

Про це повідомила прес-служба ДП МА "Бориспіль".

"Задля цього залучено додаткові підрозділи лінійного відділу внутрішніх справ, який здійснює свою діяльність на території аеропорту, задіяно підрозділи "Беркут" для забезпечення громадського порядку. Доступ на територію терміналів та привокзальних площ обмежено", - йдеться у заяві.

Кінологічною службою комплексу авіаційної безпеки аеропорту здійснюється додаткове патрулювання привокзальних площ та терміналів. Посилено заходи безпеки в пунктах контролю на авіаційну безпеку.

З огляду на уведення додаткових заходів безпеки персонал аеропорту просить пасажирів виявляти пильність та повідомляти про небезпечні речі, особливо ті, що залишені без нагляду.

"Будьте уважні та не приймайте від сторонніх людей їхні речі на тимчасове зберігання. Із усіх питань щодо забезпечення громадського порядку просимо звертатися до співробітників аеропорту та представників правоохоронних органів, що знаходяться на його території", - закликали у прес-службі.

Нагадаємо, у понеділок о 15.32 за київським часом у московському аеропорту "Домодєдово" стався теракт. Щодо причин та перебігу трагедії висували різні версії.

Увесь зал, де терорист привів у дію вибуховий пристрій, був залитий кров'ю. Вибито шибки, розкидано особисті речі загиблих і постраждалих, все покрито шаром пилу, який осів в результаті вибухової хвилі. Загинуло 35 осіб.

На місці вибуху пізніше виявили останки терориста-смертника.

В результаті теракту загинула 29-річна поет, драматург і журналіст з Одеси Ганна Яблонська, яка прилетіла до Москви отримувати театральну премію.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Через теракт у "Домодєдово" посилили охорону у "Борисполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути