четвер, 14 серпня 2008 11:54

Через сильну спеку до столиці не пускають вантажівки

У Києві в зв"язку зі спекою заборонено рух великовантажного транспорту.

Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор".

"У зв"язку з тривалою спекотною погодою і подальшим очікуванням температури повітря в Києві від +28 градусів і вище, заборонено рух великовантажного транспорту загальною вагою понад 24 тони і навантаженням на вісь понад 7 тонн всіма вулицями міста, в тому числі визначеними для руху транзитного вантажного транспорту", йдеться у повідомленні.

В "Київавтодорі" нагадують, що відповідна заборона передбачена у розпорядженні Київської міської державної адміністрації "Про додаткові заходи щодо впорядкування руху вантажного автотранспорту в місті Києві".

Відповідні заходи на вуличній мережі міста здійснюються і контролюються нарядами дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції столиці, додали в корпорації.

Як підкреслюється у повідомленні, рух великовагового транспорту вулицями міста у спекотний період значно пошкоджує асфальтобетонне покриття. Утворюється колійність та напливи на дорогах, що створює негативні умови пересування для усіх учасників дорожнього руху і впливає на його безпеку.

Тому міська влада та комунальна корпорація "Київавтодор" звертається до автоперевізників з розумінням поставитись до проблеми, яка виникла, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Через сильну спеку до столиці не пускають вантажівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути