понеділок, 03 листопада 2008 11:26

Чим займуться за день до виборів Обама і Маккейн

Чим займуться за день до виборів Обама і Маккейн
Сьогодні останній день передвиборної кампанії для кандидатів в президенти США демократа Барака Обами і республіканця Джона Маккейна. Суперники мають намір виступити в цілому в дев"яти штатах.

Маккейн виступить на мітингах в 7 штатах - від Флоріди на сході ка Арізони на заході. Барак Обама теж відвідає Флоріду, а також Північну Кароліну і Вірджинію. Всі три штати в 2004 році підтримали кандидата від Республіканської партії.

Напередодні дня голосування, яке пройде 4 листопада, опитування показують значну перевагу Обами над Маккейном. Демократ в даний час має в своєму "активі" голоси 291 члена колегії вибірників, що на 21 голос більше мінімуму, необхідного для приходу в Білий дім.

У теж час Обама закликав своїх прихильників не бути занадто упевненими в перемозі і не ігнорувати голосування. Джон Маккейн у відповідь заявив, що згідно з опитуваннями, він відстає набагато більше, ніж є насправді.

Нагадаємо, у ряді штатів проходить дострокове голосування. За станом на 30 жовтня 17% американських громадян вже проголосували на виборах президента США. Очікується, що цього року на виборчі дільниці прийде близько 130 млн. американців - якщо подібні прогнози підтвердяться, явка буде найвищою з 1960-х років, повідомляє Bbcrussian.com.

Зараз ви читаєте новину «Чим займуться за день до виборів Обама і Маккейн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути