Ексклюзиви
четвер, 07 вересня 2023 06:00

Цей день стане особливим для трьох знаків зодіаку – гороскоп на 7 вересня

Цей день стане особливим для трьох знаків зодіаку – гороскоп на 7 вересня
Не сполохайте удачу. Досягайте бажаного, але радійте цьому нишком. Фото: pixabay.com

7 вересня одержите добру винагороду за сумлінну працю. Прибуток виправдає сподівання. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день брехунів, - говорить астрологиня. – Люди легко піддаватимуться впливу реклами чи авторитетних особистостей. Зберігайте критичний погляд на події та факти. Перевіряйте почуту інформацію. Ця доба не годиться для початку чогось нового. Краще зайнятися наведенням ладу в поточних справах. Не відправляйтеся у відрядження. Воно пройде незадовільно. Також невдало складеться тривала подорож. Збитковим стане цей день для працівників торгівлі. Ділові перемовини краще відтермінувати. Нові угоди будуть збитковими. Непроста доба для підлітків. Батькам треба бути уважними та мудрими. Цей день стане особливим для трьох знаків зодіаку. Левів, Стрільців і Терезів успіх супроводжуватиме на кожному кроці. Не сполохайте удачу. Досягайте бажаного, але радійте цьому нишком".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не втрачайте контроль над собою. Бажання завдати шкоди комусь відіб'ється на вас. Пошуки додаткових джерел прибутку не покращать матеріальної ситуації.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Солідні заробітки піднімуть настрій і надихатимуть до більшої продуктивності. Не варто іти у відпустку. Зараз ви принесете багато користі компанії, на яку працюєте. Не шкодуйте про втрачені можливості. Доля оберігатиме вас від неприємностей.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Дарма чекати від когось співчуття. Зараз люди не здатні співпереживати. Вони заздрять, ревнують, маніпулюють. Дійте не поспішаючи. Не варто перевантажувати себе. Менше прислухайтеся до власних "хочу".

Рак (22 червня – 22 липня)

Не дійте за спиною партнерів. Зберігайте чужі таємниці, якщо не хочете втратити власний авторитет. Про розвиток бізнесу зараз дбати марно. Пам'ятайте народну мудрість: тихіше їдеш – далі будеш.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не беріть на себе відповідальності за чужі гроші. Не варто організовувати корпоратив чи сімейну вечірку. Це свято швидко перетвориться на сварку і балаган. У ваше життя повернуться колишні кохані. Вам вирішувати, чи готові пробачити їм.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Проаналізуйте те, що відбувалося з вами влітку. Критично ставтеся до власних помилок. Грошей, які заробляєте, вистачатиме на все, якщо не здійснюватимете спонтанних покупок. Ваша втома позначиться на атмосфері вдома. Стримуйте свої емоції, коли розмовляєте з дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці п'ять знаків зодіаку відчують себе улюбленцями долі – фінансовий гороскоп на вересень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не покидатиме відчуття нереалізованості. Здаватиметься, що могли б досягти більшого. Стримуйте свої емоції. Ваша різкість і небажання йти на компроміс може нашкодити справам. Вечір – найкращий час для примирення. Кохані будуть вражені вашою красою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Єдиний знак, що почуватиметься щасливчиком. Ви динамічні і сповнені сил. Якщо хочете, щоб щось вдалося, зробіть це самі. Інші тільки заважатимуть вашим планам. Не виставляйте на продаж свої речі в інтернеті. Шахраї спробують вас надурити. Цього дня важко буде комусь довіритися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не зарікайтеся і не хваліться, бо все обернеться проти вас. Добре оплачуватиметься робота у вечерні зміни. Не відмовляйтеся від підробітку. Стримуйте недоречні жарти та критику на адресу колег. Їм це не сподобається.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Після здійснення невідкладних виплат на руках залишиться невелика сума. Доведеться жити в економному режимі. Випадковості у цей день не буде. Сприймайте збіг обставин як дарунок долі. Наближаються кардинальні зміни в особистому житті.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Відчуватимете смак майбутньої перемоги. Будете на коні. Докладайте зусиль, аби мати більше, ніж плануєте. Не перетворюйте друзів у психотерапевтів. Не жалійтеся на коханих, не викликайте співчуття до себе. Це не допоможе покращити стосунки у сім'ї.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Очікувані гроші прийдуть вчасно. Не слід купувати офісну техніку та телефони. Не перебільшуйте своїх чеснот. Ви подобаєтеся іншим без зайвих прикрас. Менше говоріть. Нехай красномовними будуть ваші дії.

Тиждень з 4 по 10 вересня буде багатим на підказки. Прислухайтеся до порад, переймайте досвід колег, навчайтеся і націлюйтеся на результат. Астрологиня назвала чотири знаки, які почуватимуться найкраще.

Зараз ви читаєте новину «Цей день стане особливим для трьох знаків зодіаку – гороскоп на 7 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути