Ексклюзиви
понеділок, 04 вересня 2023 08:45

Ці чотири знаки почуватимуться найкраще – гороскоп на 4-10 вересня

Ці чотири знаки почуватимуться найкраще – гороскоп на 4-10 вересня
Від рішення, яке приймете зараз, залежать наступні пів року. Добре подумайте, чого хочете насправді. Фото: pixabay.com

Тиждень з 4 по 10 вересня буде багатим на підказки.

Прислухайтеся до порад, переймайте досвід колег, навчайтеся і націлюйтеся на результат. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Гроші самі йтимуть до ваших рук, - говорить астрологиня. – Не бійтеся щось втратити. Те, що вам не треба, саме відійде. Найкраще цей тиждень пройде у Тельців, Стрільців, Риб і Козорогів. Складніше вестиметься Дівам та Овнам. Для решти знаків – це час переосмислення і пошуку себе. Від рішення, яке приймете зараз, залежать наступні пів року. Добре подумайте, чого хочете насправді".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Невдоволення висловлять сусіди. Спробуйте вирішити проблемні питання з ними мирно. Взаємовиручка піде обом вам на користь. Не допускайте переплати за послуги. Спробуйте знайти дешевший та більш вигідний варіант.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не спішіть запускати щось у роботу. Пам'ятайте: тихіше їдеш – далі будеш. Критично ставтеся до реклами. За гарною картинкою ховатимуться товари низького ґатунку.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Якщо щось не вдається, це не привід опускати руки. Наберіться терпіння і робіть те, що у вас виходить найкраще. Знаходьте радість у щоденних турботах про близьких. Купувати меблі краще у вівторок. Магазин побутової техніки відвідайте у четвер.

Рак (22 червня – 22 липня)

На вас чекає вдалий тиждень. Затримайтеся довше на роботі. Заробітки порадують. Не говоріть про особисті негаразди у колі колег. Перетворитеся на героя пліток.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Можна купувати пральні машинки і холодильники. Вони служитимуть довго. Поводьтеся обережно з вогнем, окропом та киплячою олією на кухні. Є небезпека отримати опіки. Не варто починати новий курс лікування. Він принесе більше шкоди, ніж користі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ображатиметеся на різкі висловлювання з боку партнерів та друзів. Вони у ці дні будуть особливо щедрі на критику. Спробуйте змовчати. Це допоможе зберегти стосунки. Щоб уникати нападів головного болю, добре висипайтеся і не забувайте про відпочинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таке кохання випадає раз на століття – любовний гороскоп на вересень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Підняти настрій допоможе незапланований шопінг. Купіть річ, про яку давно мріяли: новий годинник, смартфон чи сумочку. Наступного ранку ви з задоволенням підете на роботу. Вихідні присвятіть родині. Провідайте далеких і самотніх родичів. Ваш візит неабияк потішить їх.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Активна переписка у соцмережах дасть бажаний результат. Листування стане початком нового роману. Не варто демонструвати новим партнерам, що у вас є багато грошей та можливостей.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Розпочинати ремонт не слід. Він відбере у вас багато грошей і часу. Давайте коханим більше свободи. Завойовуйте їхню прихильність не ревнощами, а повагою.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Хотітиметься оновлення. Підберіть гардероб на осінь. Добре носитиметься взуття, куплене у понеділок. Не переобтяжуйте шлунок. Подбайте про сумісність продуктів у денному раціоні.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Найцікавіші пригоди трапляться у дорозі. Не відмовляйтеся від спілкування з малознайомими людьми. Вони ділитимуться досвідом та ідеями, які згодом стануть вам у нагоді.

Риби (21 лютого – 20 березня)

З початком інтимних стосунків варто зачекати до вихідних. Говоріть більше добрих слів на адресу коханих. Телефонуйте їм частіше. Розради потребуватимуть друзі. Стосунки з ними перевірятимуться на вірність. Якщо сьогодні відвернетеся від чужих проблем, завтра залишитеся сам на сам зі своїми.

Астрологиня приголомшила фінансовим прогнозом на вересень. Вона назвала п'ять знаків зодіаку, які відчують себе улюбленцями долі.

Зараз ви читаєте новину «Ці чотири знаки почуватимуться найкраще – гороскоп на 4-10 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути