Ексклюзиви
вівторок, 04 квітня 2023 06:00

Цей день принесе купу грошей та пропозиції, перед якими не можна встояти – гороскоп на 4 квітня

Цей день принесе купу грошей та пропозиції, перед якими не можна встояти – гороскоп на 4 квітня
Настрій покращиться. Люди відчують бадьорість і здатність діяти. Фото: pixabay.com

4 квітня люди не стримуватимуть агресії один до одного. Діятимуть, як підказує серце, а не розум. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Людей легко буде образити і довести до сліз, - говорить астрологиня. – Багатьох підводитиме пам'ять. Навчальний процес ітиме мляво. Після обіду справи підуть краще. Вечір буде легким та невимушеним. Настрій покращиться. Люди відчують бадьорість і здатність діяти. Цей день принесе купу грошей Левам і Водоліям. Цікаві пропозиції отримають Стрільці і Риби. Перед ними навряд чи хтось зможе встояти. Підвищується кількість харчових і фармакологічних отруєнь. Не допускайте самолікування".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Залежатимете від обставин. Діяти самостійно навряд чи вдасться. Доведеться орієнтуватися на загальні настрої і погоджуватися із думкою більшості. Поцікавтеся, як справи у братів і сестер. Вони потребують вашої підтримки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Фінансові справи вирішуйте до обіду. Вплинути на рівень заробітків згодом буде складно. Чим більше поспішатимете, тим менше встигатимете. Уникайте любовного трикутника. Опинитеся в епіцентрі пліток.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Щоб чогось досягти, доведеться добре попрацювати. Якщо розслабитеся і довіритеся долі, вихід сам вас знайде. Відкладіть роботу, яка затяглася. Гарно виконати її зумієте наступного тижня. Непокоїтиме задишка. Час відвідати кардіолога.

Рак (22 червня – 22 липня)

На вас чекає гармонійний день. Почуватиметеся комфортно. Усе вдаватиметься. Поруч будуть ті, хто готовий підтримати і порадіти за вас. Заробітки зростають. Можна вкладати гроші у розширення бізнесу і допомагати волонтерам.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Здаватиметься, що гроші самі ідуть до ваших рук. Намагайтеся заощаджувати, а не витрачати. Частину коштів доведеться віддати на подарунки родичам. Займатися розподілом спадку краще вранці.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Приймайте запрошення на день народження. Не опускайте можливості зустріти цікавих співрозмовників. Зростає список витрат. Заробітки не виправдають сподівань. Зараз не час братися за нове. Виправляйте допущені неточності та аналізуйте, де схибили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кого липнутимуть гроші та цікаві посади – фінансовий гороскоп на квітень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не опустіть можливості порадувати себе. Час оновити гардероб чи житлові умови. Для цього доведеться скористатися заощадженнями. Обіцяні заробітки затримають. Люди відповідатимуть вам взаємністю. Не гордуйте тими, хто хоче зблизитися з вами.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Якщо вас щось не задовольняє, не варто звинувачувати у цьому інших. Ви в силі виправити усе самі. Усувайте негаразди в роботі сантехніки та електроприладів. Завчасний ремонт заощадить ваші кошти і вбереже оселю від аварій.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Утримайтеся від з'ясування стосунків з батьками і друзями. Це тільки поглибить конфлікт між вами. Не варто вирушати на перше побачення у поганому настрої. Покращити його допоможе гарна музика. Подбайте про очі. Менше часу проводьте біля телевізора.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Це день сумнівів. Здаватиметься, що все навколо складається не так, як вам хочеться. Женіть від себе депресію. Задумайтеся над тим, чого хочете найбільше і чи правильно рухаєтеся до своїх цілей.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Багато запланованого доведеться перенести на кінець тижня. Не варто засмучуватися через це. Ви будете ще більш працьовитими і вправними, тому залишите далеко позаду усіх конкурентів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Збільшується кількість роботи. Хоча за неї платитимуть стільки ж, як раніше. Виплати затримуватимуть. Шукайте додаткові джерела заробітків. Доведеться змінити свої плани. Дослухайтеся до порад батьків. Але не дозволяйте їм впливати на ваші стосунки.

Астрологиня здивувала прогнозом на тиждень з 3 по 9 квітня. Вона назвала знаки, які почуватимуться справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Цей день принесе купу грошей та пропозиції, перед якими не можна встояти – гороскоп на 4 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути