Ексклюзиви
четвер, 03 січня 2019 07:05

"Це була ідея приятельки" - рекордсменка з фітнесу про своє досягнення

Наталію Зоріну з Херсона внесли до Національного реєстру рекордів України, як фітнес-інструктора найповажнішого в Україні віку. Жінці 63 роки. З них 34 працює в галузі спорту.

"Це була ідея моєї приятельки. Восени подали документи і стали чекати. Розуміла, що буду нервувати: а як я виглядаю, а що скажу? Провела звичайне тренування, отримала сертифікат і більше години спілкувалася з журналістами ", - розповіла рекордсменка Gazeta.ua.

"За кілька років можна буде замахнутися і на книгу рекордів Гіннеса. Поки світовий рекорд у 65-річної американки Венді Іду", - додала вона.

Автор: надане Наталією Зоріною
   Наталія Зоріна 8 років працювала в Херсонській філармонії -танцювала в вокально-хореографічному ансамблі «Веснянка». З 1984-го - інструктор: спочатку з фізкультури і спорту, потім з ритмічної гімнастики, зараз - з фітнес-програм
Наталія Зоріна 8 років працювала в Херсонській філармонії -танцювала в вокально-хореографічному ансамблі «Веснянка». З 1984-го - інструктор: спочатку з фізкультури і спорту, потім з ритмічної гімнастики, зараз - з фітнес-програм

Жінка весь вечір приймала вітання по телефону. Останнє - з ОАЕ. Дзвонила колишня клієнтка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка народила рекордну кількість дітей

"Нові вправи придумую постійно. Якось у мене був лабрадор Мальчик. Коли він виходив з води, то падав додолу і так крутився, що в піску був весь. Я назвала це "собачі танці". Лягаємо на спину, ноги зігнуті в колінах, руки розкидані в сторони, тіло повністю розслаблене. І повторюємо собачі рухи. Своєрідний массаж", - поділилася Наталія Зоріна.

Львів'янина Олега Скавиша, який протягнув зубами корабель масою 600 тонн, внесли до Книги рекордів Гіннеса. Олег Тягнизуб став 50-м рекордсменом з України.

Зараз ви читаєте новину «"Це була ідея приятельки" - рекордсменка з фітнесу про своє досягнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути