четвер, 05 вересня 2013 16:34

"Быдлом быть модно" - сумчани почали саркастичну кампанію проти маргіналів
6

Фото: Фото: rama.com.ua

Сумська обласна молодіжна громадська організація "Студентське братство Сумщини " надіслало офіційний прес-реліз з приводу кампанії "бидлом бути модно".

"Сумська обласна молодіжна громадська організація "Студентське братство Сумщини "почала соціальну кампанію під назвою "бидлом бути модно". Білборди "Суми - місто бидла? " викликали неоднозначну реакцію жителів, на що ми і сподівалися. Проаналізувавши коментарі до статей у ЗМІ і в соціальних мережах можна зробити висновок, що нам вдалося привернути увагу до кампанії. У багатьох людей цей білборд викликав обурення. Але зверніть увагу - на ньому питання, а не твердження. І погодьтеся, поки на це запитання не можна відповісти однозначно "ні". Вже 5 вересня ці борди будуть замінені. Ми сподіваємося, що цього короткого терміну цілком достатньо для початку суспільної дискусії про те, яким має бути місце проживання людей, які люблять Суми так, як любимо їх ми. Ми не тішимо себе надією, що будь-яка соціальна реклама може зупинити того, хто ламає лавки на Воскресенській, розбиває ліхтарі у сквері "Дружба", намагається зіпсувати фонтан або відриває мікрофон від скульптури "Веселий сумчанин". Але істоти, які таке роблять, теж є жителями міста Суми - це наші сусіди, знайомі, однокласники, колеги по роботі. І вони реалізують свою " бидлотворчість" за нашої мовчазної згоди" , - йдеться у прес-релізі.

На даний момент "Студентське братство Сумщини " зайняло соціальними бордами тільки п'ять рекламних місць. Серія перших білбордів була надрукована за рахунок членів організації, але організація сподівається на підтримку небайдужих сумчан. Людям, яким небайдужа доля рідного міста, пропонують звертатися в електронний ящик [email protected] і підтримувати ініціативу.

Зараз ви читаєте новину «"Быдлом быть модно" - сумчани почали саркастичну кампанію проти маргіналів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути