Ексклюзиви
четвер, 14 травня 2009 12:40

Бурджанадзе не закликає повісити Саакашвілі. Вона адекватна...

Бурджанадзе не закликає повісити Саакашвілі. Вона адекватна...
Лідер "Демократичного руху - Єдиної Грузії", колишній глава Парламенту Ніно Бурджанадзе категорично спростувала міркування, що вона є радикальною опозиційною фігурою.

"Мої заяви не радикальні; Мої заяви адекватні", - заявила вона 13 травня в ефірі телекомпанії "Маестро".

"Я була б радикальною, якби закликала повісити Саакашвілі", - додала вона.

Пізніше в ефірі телекомпанії "Маестро" вона ж сказала, що опозиція була б радикальною, якби "вигнала" владу зі своїх кабінетів.

Раніше 13 травня Ніно Бурджанадзе ще раз повторила, що не вірить, що переговори з президентом Саакашвілі принесуть який-небудь результат, і підкреслила, що з боку опозиції необхідні "активніші дії" для здійснення більшого тиску над владою.

Але, деякі опозиційні лідери заявляють, що опозиція повинна скористатися можливістю переговорів з владою. Лідер "Альянсу за Грузію" Іраклій Аласанія підтримує саме такий підхід. 12 травня в передачі HARDtalk на каналі ВВС Аласанія сказав, що вірить, що "якщо переговори продовжаться, ми досягнемо певної підстави для компромісу".

"Якщо хто-небудь - будь то пан Аласанія або інший - зможе переконати Саакашвілі за столом переговорів, щоб він пішов у відставку, я буду першою, хто вітатиме цю людину", - заявила Бурджанадзе.

Опозиційні лідери визнають, що між ними існують певні розбіжності щодо тактики дій, але вони не акцентують увагу на них, заявляючи, що вони єдині в головному питанні - в необхідності відставки президента Саакашвілі. Іраклій Аласанія також заявив 13 травня, що ніхто не відмовлявся від вимоги про проведення дострокових президентських та парламентських виборів, повідомляє Грузия Online.

Зараз ви читаєте новину «Бурджанадзе не закликає повісити Саакашвілі. Вона адекватна...». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути