вівторок, 27 червня 2023 20:35

"Бункерний дід боїться власної армії та спецслужб" - фізіогномік помітив вражаючі зміни у поведінці Путіна

"Бункерний дід боїться власної армії та спецслужб" - фізіогномік помітив вражаючі зміни у поведінці Путіна
У російського президента Володимира Путіна зводить скули, неконтрольовано сіпаються брови та повіки.

Російський президент Володимир Путін під час промови нагадував параноїка і пацієнта психлікарні. Про це Gazeta.ua розповів фізіогномік Юрій Долгих.

Він проаналізував жести та міміку Путіна під час його останнього звернення до росіян 26 червня.

"Називаймо речі своїми іменами: перед росіянами виступала людина, зовні схожа на Путіна, - говорить фізіогномік. - У його двійників є кілька характерних відмінностей. По-перше, у них різна форма голови: від круглої до яйцеподібної. По-друге, різні мочки вух та форми носа. По-третє, зморшки та родимки то з'являються, то зникають, то мігрують по обличчю. Хто б не видавав себе зараз за Путіна, він так само боїться за власне життя і перебуває у напівпритомному передсмертному стані. Хоча камера знімає Путіна по пояс, за рухами його тулуба помітно, що переминається з ноги на ногу. На його обличчі страх, ненависть і злість".

За словами експерта, колись упевнений і сильних диктатор тепер перелякано кліпає очима і не може керувати власним тілом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деменція або синдром Паркінсона – на яку хворобу вказує зовнішній вигляд Путіна

"Куди поділися здібності переконливого оратора? Він став розгубленим і невпевненим, а його промови слабшими та схожими на сеанс гіпнозу. Раніше його виступи були більш агресивними: тулуб був нахилений уперед, очі світилися від задоволення і самовпевненості. Тепер Путін наляканий і принижений, сутулий тулуб нахилений. Його страх і нервове посіпування видають брови. Бункерний дід, який кілька днів тому злякався і втік з Москви, тепер переможно вихваляється своїми заслугами", - каже Юрій Долгих.

Кілька днів тому Путін зітнувся з реальністю: ніхто не здатен захистити його від неминучого та врятувати життя.

"Про ослаблення його авторитету свідчить і те, що кілька разів під час промови він каже "повторю". Так робить людина, до якої перестали прислухатися, а також той, хто сам не вірить у те, що говорить. Хоче досягнути своєї мети, але не готовий за це платити власним життям. Не може розрізнити реальність від власних фантазій. Параноїк вважає, що за ним стежать. Хоче налякати тих, кого сам до смерті боїться. Розуміє, що його режим слабшає. За день перетворився на терориста, з якого сміється весь світ", - каже фізіогномік.

Зіставляє цей виступ Путіна із попереднім і помічає вражаючі зміни у міміці та жестах російського президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня розповіла, коли на Росію чекають політичні перевороти й розвал

"Кілька разів він поволі здає назад, - аналізує похвилинно відео промови. – Це сигнал, що людина налякана і розтривожена. Бункерний дід боїться власної армії та спецслужб. Проявилися ознаки соціопатії: компульсивна брехня, безрозсудливе ставлення до подій, що відбувають навколо, неприховані напади гніву. Посеред промови у нього починає блистіти добре загримоване чоло. Таке потовиділення – один із сигналів того, що Путін став жертвою панічних атак. Також спостерігаємо тремор в тілі, оніміння і посмикування у різних ділянках обличчя".

У Путіна зводить скули, неконтрольовано сіпаються брови та повіки.

"Він облизується – отже, прагне помсти, - зазначає експерт. – Коли говорить, що виконає свої обіцянки, дивиться косо, задирає брови догори. Це сигнал про те, що його розплата не забариться. За "трагічну помилку" доведеться відповідати особисто перед Путіним. Не здивуюся, якщо більшість із "вагнерівців" найближчим часом зможуть повернутися додому, але у трунах. Всі, кому він обіцяв імунітет, рано чи пізно будуть знищені".

Російський президент Володимир Путін 26 червня звернувся до росіян щодо бунту "вагнерівців". При цьому він жодного разу не згадав власника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина.

Зараз ви читаєте новину «"Бункерний дід боїться власної армії та спецслужб" - фізіогномік помітив вражаючі зміни у поведінці Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути