пʼятниця, 16 грудня 2022 23:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Деменція або синдром Паркінсона – на яку хворобу вказує зовнішній вигляд Путіна

Деменція або синдром Паркінсона – на яку хворобу вказує зовнішній вигляд Путіна
Російський президент Володимир Путін уникає зустрічей з людьми, щоб не демонструвати фізичної немічі.Фото: pravda.com.ua

Російський президент Володимир Путін перебуває у стані нервового виснаження та є фізично неповносправним. Нагадує людину при смерті, тому готовий іти по трупах. Про це Gazeta.ua розповів фізіогномік Юрій Долгих.

Він вважає, що хвороба стала причиною того, що Путін рідко з'являється на публіці і скасував щорічну пресконференцію, яку проводив з 2001-го. Юрій Долгих переглядає два найсвіжіші відео за участю Путіна. На одному з них – відеоконференція засідання Ради зі стратегічного розвитку та національних проєктів у Москві.

"Путін вилазить із бункера з тремтячими руками, – каже фізіогномік. – Це руйнує образ вождя – сильного, молодого, жвавого. Покажіть його медикам. Кожен скаже, що він хворий. Опухлі руки свідчать, що тіло накачане препаратами, а рідина вчасно не виводиться з організму. Перестав жестикулювати, хоча раніше зловживав цим під час промов. Тепер ховає руки, впирається ними об стіл або перекладає папірці. Цим хоче приховати тремтіння, яке притаманне людям з деменцією або синдромом Паркінсона".

Фізіогномік вважає, що Путін уникає зустрічей з людьми, щоб не демонструвати фізичної немочі. Аналізує відео, де диктатор розповідає про удари РФ по енергосистемі України, попиваючи шампанське.

"У найвищих російських колах це відео наробило шуму, бо Путін чи не вперше з'явився на публіці п'яненьким, – каже Долгих. – Верзе маячню, звинувачує Україну у підриві Кримського мосту. Старече недоумство проскакує у його риториці навіть на тверезу голову. Одні розцінюють його бадьорий стан як передозування ліками, інші занепокоєні, бо вождь шукає розради у спиртному. Такий стан також нагадує шизофренію. Зверніть увагу на його руки: в одній – келих шампанського, іншу постійно ховає у кишені. Вирячені очі, погляд з-під лоба, задерте підборіддя і похитування притаманне персонам з роздвоєнням особистості".

За словами фізіогноміка, про погіршення його здоров'я свідчить хода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня розповіла, коли на Росію чекають політичні перевороти й розвал

"Він не переставляє ноги, а волочить їх. Скоро ми не бачитимемо Путіна на повний зріст. Це будуть середні плани, щоб уникнути неконтрольованого ковзання ногами. Путін боїться незручних питань, вичерпав усі голослівні заяви. Зі своїм народом він тепер спілкуватиметься віртуально, через записи на пропагандистських каналах. Щоб не бути освистаним. У тому, що все добре, вкотре збреше росіянам у новорічному привітанні", – каже експерт.

Злість та невдоволення фізіогномік помічає, коли Путін нервово закушує губи.

"Психопат з манією величі, високомірний і самовпевнений, нагадує гравця у карти, який махлює. Має "шістки" в руках, а вдає, що це "тузи". Вовтузиться на стільці, смикає плечима. Нема навіть натяку на зморшки. Обличчя накачане ботоксом. Якщо раніше дещо з міміки він примудрявся вдало приховувати, то зараз йому не підконтрольні м'язи обличчя. Напружена щелепа свідчить, що "все не так, як я хотів".

Порівнює теперішні кадри зі зверненням Путіна 24 лютого, коли він оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну.

"Дев'ять місяців тому був нахабним і зверхнім, самовпевненим і саркастичним, – зазначає фізіогномік. – Тепер полохливий і агресивний. Сутулиться, втягує шию, дивиться з-під лоба, ніби готовий накинутися на співрозмовника будь-якої миті. Він не здатен визнати поразку. Також не спроможний віддати своє життя за ідеї. Одні люди перед смертю каються і роблять якомога більше добра, інші стають ненависними до всього, не мають ні жалю, ні співчуття. Путін належить до останнього типу. Поки опиниться на смертельному ложі, зажене у могили мільйони".

Раніше ЗМІ повідомляли, що Путін має спеціального охоронця, який супроводжує його за кордоном. Той збирає за Путіним фекалії та сечу у вбиральнях у валізи й вивозить у Росію. Президент РФ хворий на рак, розповів Буданов. Хвороба обмежує працездатність політика, тому він активно використовує своїх двійників.

Зараз ви читаєте новину «Деменція або синдром Паркінсона – на яку хворобу вказує зовнішній вигляд Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути