пʼятниця, 20 січня 2023 05:50

Астрологиня розповіла, коли на Росію чекають політичні перевороти й розвал

Астрологиня розповіла, коли на Росію чекають політичні перевороти й розвал
Березень – час політичних переворотів у Москві. Фото: pixabay.com

2023 року Росія змінить тактику. Почастішають диверсійні операції. Масованих ракетних обстрілів стане менше, але безпілотники серйозно дошкулятимуть нашій інфраструктурі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Керівництво країни-агресорки робитиме помилку за помилкою, – каже астрологиня. – У результаті спровокує крах власної економіки й змусить своїх громадян виходити на вулиці. У Путіна з'являться проблеми всередині країни. Це одна з причин, чому Росія відтягне частину свого війська і спробує заморозити конфлікт".

Березень – час політичних переворотів у Москві.

"У владі відбудуться серйозні зміни, але політичної верхівки це не зачепить, – говорить Максимова. – У Путіна активніше використовуватимуть двійників і кіномонтаж, тому в один день бачитимемо його в різних місцях, але справжнього – ніде. У червні й липні загостриться народне невдоволення, що переросте в бунти. Економічна криза накриє навіть тих, хто зараз почувається заможно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які три знаки мають шанс розбагатіти – фінансовий гороскоп на 2023 рік

Як держава Росія може розпастися до 2030-го.

"2023 рік російський президент Володимир Путін боятиметься за власне майбутнє, але мілітаристські настрої не змінить, – розповідає астрологиня. – Благатиме про переговори, готуватиме плацдарм для відступу, й уникатиме особистої зустрічі із Володимиром Зеленським. Народне невдоволення сильно налякає Путіна. Абсолютні невдачі на полі бою дратуватимуть. Нервове виснаження позначиться на здоров'ї. Замахи на життя будуть, але реалізувати їх не вдасться".

Астрологиня дала детальний прогноз на 2023 рік для кожного знаку Зодіаку. У ньому розповіла, кому пощастить в особистому житті, а на кого чекає фінансовий успіх.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня розповіла, коли на Росію чекають політичні перевороти й розвал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути