Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2008 13:08

Брітні Спірс прийшла до ресторану в порваних панчохах і без трусів (ФОТО)

Скандалістка Брітні Спірс знов удалася до свого улюбленого способу звертати на себе увагу ЗМІ. Зірка таблоїдів з"явилася в компанії свого нового бойфренда, фотографа арабського походження Аднана Халіба, в лос-анджеліському ресторані The Gaucho Grill.

Брітні була в чорній міні-сукні, під якою за традицією не опинилося трусів. Після цього папарацці напав на своїх колишніх колег, які намагалися сфотографувати парочку. В ході колотнечі в закладі був зламаний стіл і декілька стільців, пише The Daily Mail.

Тим часом, безстрашні папарацці, які не побоялися гніву Халіба, сфотографували Брітні при виході з магазина Kitson, який відкрили спеціально для зірки пізно вночі, щоб вона могла зайнятися шопінгом без сторонніх очей. Спірс прийшла в магазин в чоловічій сорочці і рваних колготках в сітку, які вона, схоже, не знімає вже тиждень.

Проте на жахливий вид матері двох дітей ніхто не звернув уваги, оскільки на пальці правої руки у неї красувалася нова обручка. Фото стало підтвердженням чуток про те, що Спірс збирається заміж за свого арабського друга і чинить на нього тиск з метою, щоб той скоріше оформив розлучення з нинішньою дружиною, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс прийшла до ресторану в порваних панчохах і без трусів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути