середа, 01 жовтня 2008 16:40

Британці запустили онлайновий відеословник

Британський телепродюсер Едвард Бейкер (EdwardBaker) і засновник соціальної мережі Bebo Майкл Берч (MichaelBirch) створили онлайновий тлумачний відеословник, повідомляє TheIndependent. Він називається Wordia і пояснює значення слів за допомогою відеороликів.

У ролику значення того або іншого слова, або фрази, пояснюють прості люди так, як вони його розуміють. Нахил в сервісі зроблений на те, що всі пояснення робляться простою і зрозумілою мовою, що використовується для повсякденного спілкування.

Додати відеозапис в словник може кожен бажаючий. Крім того, самі організатори проекту проводять опитування на вулицях, під час яких просять перехожих пояснити значення певного слова.

Творці сервісу врахували, що люди можуть по-різному розуміти ті або інші фрази, або слова. Тому в Wordia можна розміщувати декількох людей, що пояснюють одну тему.

Сервіс працює безкоштовно. Для додавання ролика необхідно реєструватися на ресурсі. Для проглядання вже розміщених роликів реєстрація необов"язкова. Всі відеоролики даного проекту розташовані на відеохостингу Youtube.

Зараз ви читаєте новину «Британці запустили онлайновий відеословник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути