четвер, 04 жовтня 2018 23:33

Бойовики дев'ять разів "гатили" по українських військових: є жертви

Бойовики дев'ять разів "гатили" по українських військових: є жертви
Зведення із зони ООС за день. Фото: Сегодня

Протягом четверга, з 7 по 18 годин, російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого двоє українських військових були поранені.

Бойовики, серед іншого, тричі вели обстріл з озброєння, забороненого мінських угодами, йдеться у зведенні прес-центру операції Об'єднаних сил.

"В ході бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем ОС ", - додали в ООС.

"Днем ворог відкривав прицільний вогонь по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Орехово, Луганське, Шуми, Південне, Красногорівка, Мар'їнка та Павлопіль", - відзначили в прес-центрі.

Опорні пункти наших військ поблизу Шумову і Південного були обстріляні зі стрілецької зброї, у Красногорівки, Мар'їнки і Павлополю - стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів, в районі Кримського та Луганського противник також застосував станкові гранатомети.

Вогневі нальоти із застосуванням мінометів 82-го калібру ворог зробив по захисникам Кримського і Орехово, а позиції поблизу Луганського були обстріляні з мінометів калібру 120 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі стріляли по ЗСУ з забороненої зброї

У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення здійснити вогневий вплив на супротивника, тим самим змушуючи припинити обстріл.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики дев'ять разів "гатили" по українських військових: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути