вівторок, 02 жовтня 2018 23:45

Бойовики на Донбасі стріляли по ЗСУ з забороненої зброї

Бойовики на Донбасі стріляли по ЗСУ з забороненої зброї
Бойовики ведуть обстріли в зоні ООС. Фото: РБК

З початку доби 2 жовтня на Донбасі проросійські бойовики дев'ять разів обстріляли позиції ЗСУ, три рази застосувавши заборонене мінськими домовленостями озброєння.

"Протягом поточної доби, від 7 до 18 годин російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню. У тому числі - тричі з озброєння, забороненого мінськими угодами", - йдеться в повідомленні прес-центру ООС.

Зокрема, бойовики з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли позиції в районі Кримського, Новотошківському, Орехово, Луганському, Старогнатівці, Чермалику та Павлополю.

"У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на супротивника, змушуючи його припинити обстріл. В ході бойових дій втрати серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - відзначили в ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові повідомили хороші новини з Донбасу

1 жовтня бойовики на Донбасі 21 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, в тому числі - чотири рази із застосуванням забороненого "Мінськом" озброєння.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі стріляли по ЗСУ з забороненої зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути