понеділок, 26 листопада 2007 18:39

Банкірові Френкелю дали 10 діб карцеру

Адміністрація СІЗО "Матроська тиша" помістила банкіра Олексія Френкеля, обвинуваченого у вбивстві першого зампреда Центробанку Андрія Козлова, на десять діб в карцер.

За словами захисника Френкеля, його клієнтові ставиться в провину те, що він нібито вів міжкамерне листування. Адвокат має намір оспорити рішення адміністрації СІЗО. Він вважає її дії тиском на Френкеля з метою спонукати банкіра скоріше ознайомитися з матеріалами справи. В кінці вересня Басманний суд вирішив не обмежувати банкіра в термінах знайомства із справою.

В кінці жовтня вже з"являлися повідомлення про те, що Френкеля помістили в карцер на 15 діб за розпивання спиртних напоїв. Пізніше Федеральна служба виконання покарань спростувала цю інформацію.

Андрій Козлов був убитий увечері 13 вересня 2006 року. 11 січня 2007 року слідчі затримали банкіра Олексія Френкеля, підозрюваного замовника злочину. 17 січня Френкелю пред"явили офіційні звинувачення в організації вбивства, передають РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Банкірові Френкелю дали 10 діб карцеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути