пʼятниця, 10 січня 2020 12:40

Банкетний настрій: зустрічайте новинку до свята

Зима завжди асоціюється зі снігом, морозною свіжістю, а ще з численними святами та гуляннями. У ці дні хочеться побалувати себе смачними ласощами. Компанія "Ласунка" пропонує спробувати новий вишуканий десерт. Оригінальна морозива "BANKET" стане найкращим частуванням для вас і ваших близьких!

"Ми хотіли створити унікальний рецепт морозива, який підтримував би святковий настрій. Ми модернізували виробничі потужності, з'єднали кілька видів морозива і додали великі шматочки фруктів і ягід", - маркетолог компанії "Ласунка" Козакова Ірина.

  Компанія "Ласунка" презентувала нову лінійку морозива "BANKET"
Компанія "Ласунка" презентувала нову лінійку морозива "BANKET"

Такого поєднання смаків, як в морозиві "BANKET", ви не знайдете в лінійці інших виробників. ТМ "Ласунка" пропонує п'ять незвичайних смаків:

● Шоколад і апельсин - воістину новорічне поєднання терпкого шоколаду і натуральних апельсинових цукатів створить атмосферу свята.
● Пломбір і сорбет маракуйя - для любителів екзотичних смаків. Це Класичний мікс пломбіру та фруктового сорбета в гармонії з джемом з солодкої маракуйї.
● Bubble - candy pops - цей десерт вам точно запам'ятається! Пломбір зі смаком жувальної гумки, ніжний сорбет і різнобарвне шоколадне драже.
● Полуниця і манго - що може бути смачніше свіжої полуниці? Тільки полуниця в дуеті з манго! Спробуйте пломбір з шматочками стиглих фруктів і солодким джемом.
● Арахісова паста і кленовий сироп - флагмани американської і канадської кухні: морозиво з арахісової пастою, шматочками обсмаженого арахісу і ароматним кленовим сиропом. Спробуйте це морозиво, і ви залишитеся його шанувальником надовго!

Морозиво "BANKET" продається в зручних і стильних картонних банках вагою в 500 г. Кожна порція ласощів герметично захищена фольгованою мембраною. Така упаковка дає можливість зберегти властивості продуктів і точно передати всю гаму смаку.

Візьміть десерт з собою на корпоратив або дитяче свято! Освіжаюче частування в коробці зі стильним дизайном підійде як презент колезі, другу чи знайомому. Подарунок буде доречним до будь-якої події, адже морозиво відмінно піднімає настрій!

Морозиво "BANKET" можна купити в супермаркетах вашого міста або на офіційному сайті ТМ "Ласунка". Широкий асортимент дає можливість вибрати десерт на будь-який смак. Приємних вам свят!

Зараз ви читаєте новину «Банкетний настрій: зустрічайте новинку до свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути