четвер, 16 серпня 2018 09:58

"АвтоЄвроСила" закликає українців до загальнонаціональної акції "Сфотографуй втомлений міст"

"АвтоЄвроСила" закликає українців до загальнонаціональної акції "Сфотографуй втомлений міст"
Представники організації "АвтоЄвроСила" обіцяють передати матеріали про стан мостів, отримані в ході акції "Сфотографуй втомлений міст", в уряд

Громадська організація "АвтоЄвроСила" закликає українців приєднатися до загальнонаціональної акції "Сфотографуй втомлений міст". Про це повідомили представники організації.

"Сфотографуй "втомлений міст" у своєму місті (поки він ще стоїть) і виклади сюди його фотографії, вкажи його місцезнаходження або додай мітку його геолокації! Тоді ми змусимо Гройсмана достроково повернутися з відпустки і зайнятися по-справжньому важливою справою, а не так, як він "працює" зазвичай – "переможними" селфачами на тлі жалюгідних 100 метрів нової дороги або нещадною боротьбою з контрабандою з допомогою грізних і непримиренних постів у Facebook, - говориться в зверненні "АвтоЄвроСили".

"Традиційним для українських чиновників є не створення комісії для завчасного виявлення аварійних об'єктів та їх капітального ремонту, а створення комісії з розслідування причин катастрофи, яка вже відбулася", - додали в організації.

Нагадаємо, екс-перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив, що в Україні в аварійному стані знаходяться близько 9 тис. мостів, у будь-який момент може щось обвалитися. Однак, поки не відбудеться реального обвалення моста з жертвами, звертати увагу на стан мостів не будуть.

Як повідомлялося, у вівторок, 14 серпня, в Генуї обвалився знаменитий міст "Польчевера Віадук", довжина якого становила 1100 м. За останніми даними, в результаті обвалення загинули 38 осіб, в тому числі троє дітей.

Зазначимо, сьогодні кореспондент телеканалу "112" проінспектував стан мостів у Києві.

Раніше в ЗМІ повідомляли, що Кабін більше двох тижнів не проводив засідань через відсутність кворуму. В Кабміні збиралися провести засідання 15 серпня, проте і на цьому тижні воно не відбулося.

Зараз ви читаєте новину «"АвтоЄвроСила" закликає українців до загальнонаціональної акції "Сфотографуй втомлений міст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути