четвер, 05 червня 2008 13:40

Австралійська поліція заарештувала 70 педофілів

В Австралії заарештували сімдесят осіб в рамках операції по розкриттю педофільської інтернет-мережі. Як повідомляє AFP, представники австралійської поліції відзначають, що слідство у цій справі продовжується і можна чекати нових арештів.

За даними агентства, розслідування, що торкнулося 170 країн світу, було ініційоване Інтерполом після виявлення 99 зображень, що містять дитячу порнографію, на сайті, зареєстрованому в Європі. Наголошується, що цей ресурс відвідало близько 12 мільйонів чоловік за 76 годин.

Вивчивши IP-адреси, з яких на сайт заходили відвідувачі, співробітники Інтерполу дійшли висновку, що 2800 з них знаходяться в Австралії. Ця інформація була передана місцевій поліції. За наступних півроку австралійській владі вдалося ідентифікувати всіх власників адрес, з яких проглядали дитячу порнографію.

Reuters уточнює, що арештованих людей підозрюють не тільки в прогляданні дитячої порнографії, але і в розповсюдженні подібних зображень.

У поліції повідомили також, що перші арешти були здійснені в тих випадках, коли в небезпеці могли опинитися конкретні діти. В рамках операції четверо неповнолітніх були ізольовані від своїх сімей.

Повідомляється також, що серед заарештованих є декілька вчителів, офіцер поліції і системний адміністратор. Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Австралійська поліція заарештувала 70 педофілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути