четвер, 24 червня 2010 15:22

Авіакомпанії щороку гублять 25 мільйонів валіз

Авіакомпанії щороку гублять 25 мільйонів валіз

Доповідь асоціації індустрії авіабагажа повідомляє, що щорічно в основних аеропортах світу пасажири гублять 25 мільйонів валіз.

З цієї кількості, 52% валіз губляться під час трансферів, а 16% просто не вантажаться на літак. Ще 13% губляться під час перевірок служб безпеки аеропортів, 7% - під час завантаження і розвантаження.

Незважаючи на те, що втрата валізи є приводом для обурення пасажирів, вони можуть втішити себе думкою про те, що втрати не менше дратують авіакомпанії, вимушені виплачувати у якості компенсацій та штрафів більше 1,6 мільярда доларів щороку.

Нагадаємо, в 2007 році глуха київська художниця Галина Інгула подала до суду на аеропорт "Бориспіль" та авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", вимагаючи від них по 50 тис. грн. Так вона оцінила моральну шкоду після провалу персональної виставки у Парижі. Три її картини загубили по дорозі з Києва до столиці Франції.

MIGnews

Зараз ви читаєте новину «Авіакомпанії щороку гублять 25 мільйонів валіз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути