четвер, 25 лютого 2021 08:25

Астрологиня розповіла, кому принесе щастя та гроші останній тиждень зими

Астрологиня розповіла, кому принесе щастя та гроші останній тиждень зими
Хороший результат дадуть народні методи лікування. Фото: pixabay.com

В останній тиждень зими щаститиме людям, які мають добрий смак. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Легко буде завоювати чиєсь серце чи справити гарне враження на співбесіді, - говорить астрологиня. - Зірки сприяють високим заробіткам. У п'ятницю і суботу Місяць уповні. Підвищується агресивність тварин. Не варто їх дратувати. Слабкість відчують люди із хворим серцем. Переживши цей тиждень, станемо сильніші і мудріші. Хороший результат дадуть народні методи лікування. Щастя і гроші прийдуть у життя Близнюків,Раків, Левів і Водоліїв".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не дійте всупереч обставинам. Залишайтеся мудрими й терплячими. Доведеться добре попрацювати, аби зберегти заощадження недоторканими. Грошові перекази краще робити від середи. Цінуйте коханих. Вони відповідатимуть взаємністю.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Оминайте заздрісних і впертих. Вони заставлять хвилюватися. Оминайте чужі конфлікти, бо добрі наміри обернуться проти вас. Спрацює приказка: хочеш мати ворога, допоможи другу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Щаститиме. Життя готує багато сюрпризів. На роботі потішать преміальні, на вулиці натрапите на загублений гаманець. Постарайтеся знайти власника. Людина буде вдячна за повернену річ.

Рак (22 червня - 22 липня)

Усе складеться на вашу користь. Стукайте і вам відчинять. Бажайте - і мрії здійсняться. Поруч будуть надійні консультанти - адвокати, лікарі. Довіртеся їхнім порадам.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Усе, що раніше затримувалося, надійде. Вкладайте гроші у власну справу. Гарний час для придбання комп'ютерів. Не ведіться на пропозицію повернути колишні стосунки.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Зустрічатимете тих, хто змінить ваше життя на краще. Більше часу проводьте з друзями. Яскраві події відбудуться серед однодумців. Пересаджувати вазони краще у четвер. Сіяти перець і помідори - у суботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За дружину платять золотом" - українка про життя в Туреччині

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не ходіть вулицею з великою сумою грошей. Стережіться перехожих напідпитку. Займайтеся тим, що любите. Не варто чинити наперекір долі. Сходіть на зустріч з однокласниками. Згадайте разом шкільні роки.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Бажання справити на когось враження призведе до суперечки. Ризикуєте потрапити у любовний трикутник. Дратуватиме стояння в чергах. Зніміть напруження душем чи ванною, послухайте приємну музику.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

У дім завітає людина, яка стане вашим супутником на решту життя. Закохуйтеся, ходіть на побачення. По іншому глянете на колег і товаришів. Від дружби до кохання - один крок.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Від роботи відволікатимуть родичі та сусіди. Через це встигатимете менше, ніж планували. Не відмовляйте в допомозі. Сьогодні допомагаєте ви, завтра - вам.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Багато чого вдаватиметься. Сміливо відкривайте двері будь-якого кабінету. Вас чутимуть, із вами погоджуватимуться. Краще відмовитися від пізньої вечері.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Любитимете весь світ і він відповідатиме взаємністю. Почуватиметеся бажаними і коханими. Багато чого змінюватиметься навколо. Святкуйте дні народження, насолоджуйтеся подарунками.

Астрологиня зробила детальний прогноз на 22-28 лютого і пояснила, чому саме зараз краще складати плани на весну.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня розповіла, кому принесе щастя та гроші останній тиждень зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути