Ексклюзиви
вівторок, 16 лютого 2021 09:01

Астрологиня розповіла, кому цього тижня пощастить найбільше

Астрологиня розповіла, кому цього тижня пощастить найбільше
Бажання щось вирішити тут і зараз штовхатиме людей на дурні вчинки. Фото: pixabay.com

Тиждень з 15 по 21 лютого буде багатим на події. Пристрасті вляжуться лише на вихідні. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Емоції штурмуватимуть і розпиратимуть, - говорить астрологиня. – Через це підвищиться аварійність на дорозі та виробництві. Бажання щось вирішити тут і зараз штовхатиме людей на дурні вчинки. Амбітна молодь, яка не вміє чекати, наробить стільки помилок, що доведеться виправляти їх до літа. Досвідчені та мудрі люди лише спостерігатимуть. Пощастить тому, хто звернеться до них за досвідом та порадою".

Овен – 21 березня - 20 квітня

Очікувані гроші надійдуть із затримкою. Підведе робота банкоматів. Губитимуться улюблені речі. Подалі від дітей ховайте смартфони та ноутбуки. Вони багато чого ламатимуть.

Телець – 21 квітня - 20 травня

У четвер багато чого зламається. Доведеться заплатити чималу суму за ремонт кухонної та комп'ютерної техніки. Звільніть простір від зайвих речей. Віддайте нужденним одяг, яким роками лежить у шафі.

Близнюки – 21 травня - 21 червня

Шкодуватимете про те, що втратили. Годі сумувати за колишніми стосунками й роботою. Це все не варте ваших нервів. Зароблятимете вдосталь. Не дозволяйте новим знайомим насадити вам свої погляди.

Рак – 22 червня - 22 липня

Це тиждень ризикованої фінансової діяльності. Спостерігайте, куди діваються ваші кошти. Зрозумієте, на чому варто економити. Не поспішайте переривати стосунки. Марно сподіваєтеся, що зустрінете когось кращого. Знайомство в соцмережах розчарує.

Лев – 23 липня - 23 серпня

Більше часу присвячуйте улюбленій справі. Мудро промовчіть і поступіться тим, хто ставить палиці в колеса. Доля так застрахує вас від невдачі.

Діва – 24 серпня - 23 вересня

Неприємності оминуть ваш дім, якщо припините гребти проти течії. Не буде попутного вітру. Тож вітрило корабля краще опустити, щоб перевести дух. Цей тиждень сприяє відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 16 лютого: які бажання почнуть здійснюватися

Терези – 24 вересня - 23 жовтня

Грошей у кишені стає менше. Це період збитків. Зупиніться і погляньте навколо. Будь-які витрати зараз недоречні. Куплені авто і техніка регулярно ламатимуться.

Скорпіон – 24 жовтня - 22 листопада

Відчуєте підтримку зірок. Добре вдаватимуться навчання і спілкування. Агресивно поводитимуться тварини. Не варто гладити чужих домашніх улюбленців.

Стрілець – 23 листопада - 21 грудня

Все йде краще, ніж ви сподівалися. Зосередьтеся на тому, що хочете виконати досконало. Результат потішить. Уміння відсторонитися від чужих проблеми та пліток дозволить випередити колег та конкурентів.

Козеріг – 22 грудня - 20 січня

Гроші надходитимуть вчасно, але вам кортітиме розбагатіти. Шукайте підробіток на вихідні. Купуйте меблі. Хтось новий може прийти у ваше життя. Не поспішайте довіряти цим людям.

Водолій – 21 січня - 20 лютого

Це не вдалий час для переїзду і переходу на нове місце роботи. Не варто розпочинати операції з нерухомістю. Будівництво затягуватиметься.

Риби – 21 лютого - 20 березня

Не говоріть телефоном у магазині чи на вулиці. Ваші розмови підслухають. Те, що скажете, буде використане проти вас. Не виставляйте на продаж речі, бо підуть за безцінь.

Протягом тижня з 15 по 21 лютого Місяць зростає, але Меркурій стоїть. Астрологиня розповіла, як це вплине на кожного з нас.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня розповіла, кому цього тижня пощастить найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути