Ексклюзиви
вівторок, 25 квітня 2023 06:00

Астрологиня приголомшила особливим прогнозом для цих трьох знаків зодіаку – гороскоп на 25 квітня

Астрологиня приголомшила особливим прогнозом для цих трьох знаків зодіаку – гороскоп на 25 квітня
На Тельців, Раків і Стрільців чекає винагорода. Готуйтеся отримувати премії, подяки і щедрі подарунки. Фото: pixabay.com

25 квітня найбільше щаститиме Скорпіонам, Терезам і Близнюкам. Життя подарує вам другий шанс. Не скористаються ним тільки ледачі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вівторок – не надто результативний день, - говорить астрологиня. – Люди не дотримуватимуться слова. Підводитиме техніка. Губитимуться важливі документи та речі. Доведеться відмовлятися від частини своїх планів. Розраховувати на логічне мислення не слід. Більше довіряйте своїй інтуїції. Не варто планувати великі покупки. Вони не будуть вдалими. Виникатимуть проблеми зі зв'язком. Частіше робіть перерви в роботі для відпочинку. Не позбавляйте себе повноцінного сну. Тельці, Раки і Стрільці пожинатимуть плоди своєї праці. На вас чекає винагорода. Готуйтеся отримувати премії, подяки і щедрі подарунки".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Дійте без сумніву. Матимете те, чого бажаєте. Нерішучі бігатимуть від однієї справи до іншої і навряд чи досягнуть бажаного. Перестаньте довіряти чужим оцінкам. Аналізуйте вчинки людей, а не розповіді про них.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Триває період днів народжень. Приймайте подарунки та привітання. У ваше життя повертатимуться старі друзі та колеги. Не поспішайте відновлювати стосунки, які закінчилися великим скандалом.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не сподівайтеся на пам'ять. Важливу інформацію краще записувати. Не час розпочинати новий курс навчання. Він не дасть очікуваних результатів. Знайдіть час для проведення оздоровчих процедур. Пийте більше чистої води між прийомами їжі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зранку важко буде налаштуватися на роботу. День почнеться з дрібних неприємностей і непорозумінь. Не варто планувати важливих справ до обіду. Краще вестиметься у вечірні години. Покупки теж перенесіть на вечір. Вдасться придбати потрібні товари за вигідною ціною.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Намагайтеся не поспішати. Швидко зроблене доведеться переробляти. Зірки не сприятимуть доброму заробітку для тих, хто звик перекладати справи на інших. Звертатися до офіційних установ не слід. Подані на розгляд папери можуть бути втрачені. Справа затягнеться.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У вас можуть з'явитися суперники. Бо коханим бракуватиме вашої уваги. Кидатися на порятунок стосунків не слід. Перечекайте. Усе стане на свої місця. Помітно знижується працездатність. Намагайтеся не працювати до виснаження. Економте сили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто відкриє у собі суперздібності і почне заробляти більше за інших – фінансовий гороскоп на травень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вельми напружений день. Він принесе чимало переживань. Часто траплятимуться помилки через неуважність і знервованість. Не приймайте рішень спересердя. Ви про них пошкодуєте. Різко знижується працездатність. Відкладіть найбільш відповідальні справи на середу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Усе найважливіше скажіть рідним зранку. Вечір виявиться напруженим. Поговорити спокійно не вдасться. Дії людей у цей день виходитимуть за рамки логіки. Порушуватимуться обіцянки. Активізуються злі язики. Вдалий час, аби розпочинати заняття у спортзалі. Це не тільки піде на користь фігурі, але й чудово підніме настрій.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Прислухайтеся до влучних зауважень оточуючих. У цей день люди не кривитимуть душею. Говоритимуть правду просто у вічі. Будьте готові достойно сприйняти гостру критику. Можна братися за надпланову роботу. День видасться продуктивним.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Краще завершувати розпочате, аніж починати щось нове. Віддавайте борги. Викидайте з дому старий непотріб. Стримуйте свою іронію. Ряд недоречних зауважень можуть зіпсувати ваше побачення чи переговори, які планували кілька тижнів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Час подумати над планами на наступний місяць. Відмовтеся від зустрічей. Траплятиметься одна накладка за іншою. Врешті замість приємних вражень ви матимете відчуття втоми й даремно витраченого часу. Увечері не перевантажуйте себе новинами із соцмереж. Поваляйтеся у ліжку з цікавою книжкою.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Поставтеся до цього періоду як до перезавантаження. Попереду серйозне покращення у фінансах. Багато шкоди завдадуть собі ті, хто не вміє чекати.

Травень буде багатим на шлюби та хрестини. Сімейне життя допоможе багатьом переосмислити своє призначення і розібратися з власними цілями. Астрологиня розповіла, кому цей місяць допоможе змінити життя на краще.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня приголомшила особливим прогнозом для цих трьох знаків зодіаку – гороскоп на 25 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути