понеділок, 09 січня 2023 06:00

Астрологиня назвала три знаки зодіаку, які притягуватимуть до себе гроші та любов – гороскоп на 9 січня

Астрологиня назвала три знаки зодіаку, які притягуватимуть до себе гроші та любов – гороскоп на 9 січня
Нове кохання прийде у ваше життя несподівано. Фото: pixabay.com

9 січня буде насиченим та емоційним. Вируватимуть пристрасті, з новою силою розгоратимуться давні конфлікти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Часто причина для сварки не буде варта уваги, – говорить астрологиня. – Зберегти гарні стосунки зможе той, хто вміє поступатися і прощати, не зважає на плітки й ревнощі, знає ціну коханню і дружбі. Заводьте нових друзів. Вирушайте на пошуки пари. Серед нових знайомих буде чимало гідних кандидатів. Не купуйте дорогих речей. Вони матимуть приховані вади. У ваше життя повернуться старі друзі. Вдалий час для зустрічі з однокласниками. Тельці, Риби і Скорпіони притягуватимуть до себе гроші і любов. Нове кохання прийде несподівано".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Часу бракуватиме. Клопоти сипатимуться на голову, стресові ситуації не дадуть розслабитися. Переговори плануйте на другу половину місяця. Відмовтеся від вишивання, менше часу проводьте за комп'ютером.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Борги доведеться погасити до середини січня. Помилки у розрахунках дорого коштуватимуть. Важко йтимете на примирення. Навряд чи зумієте вибачити людей, які вас образили.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не намагайтеся всього досягти самотужки. Шукайте помічників та однодумців. Виручіть у скруті тих, хто має менше. Вам за це віддячать сторицею.

Рак (22 червня – 22 липня)

Доля часто випробовуватиме. Залишайтеся терплячими. Скрутний період скоро мине. Деякі речі в домі потребуватимуть уваги. Не економте. Зіпсована проводка чи каналізація можуть завдати багато шкоди.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Витрачайте гроші лише на щоденні потреби. Малі заробітки дратуватимуть. Швидко наставатиме втома. Доведеться працювати за двох. Хтось із колег піде у відпустку.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Настають скрутні часи. Руйнуватимуться домовленості. Будьте терплячі з підлеглими. Дослухайтеся до їхніх пропозицій, орієнтуйтеся на інтереси колег. Не приймайте швидких рішень щодо звільнення людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає на Україну 2023 року: як переживемо зиму, чому подорожчає нерухомість і коли в нації з'явиться новий лідер

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ваші гості дратуватимуть коханих. Обмежуйте час візитів. Фінансового дефіциту не очікується. Поповнюйте заощадження, купіть омріяну дорогу річ. Не забувайте радитися з коханими.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Повернуть давні борги. Вдалий час для купівлі телевізорів чи смартфонів. Хтось із оточення постійно ображатиметься. Ігноруйте. Усім догодити не вдасться. Утримайтеся від оновлення гардеробу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вирішення важливих родинних питань перенесіть на кінець січня. Збільшиться кількість розлучень серед молодих пар. Обережно переходьте дорогу. Триває травматичний період.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Підшуковуватимете нове місце роботи. Керівники, які хочуть залишити працівника у своєму колективі, повинні бути щедрі на премії та подяки. Виставляйте на продаж речі, зроблені власноруч. Їх охоче купуватимуть.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Пильнуйте за кермом. Із початком будівництва зачекайте до весни. Уваги потребує репродуктивна система. Лікування дасть бажаний результат. Штучне запліднення краще робити на початку лютого.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Гроші йтимуть до рук. Погоджуйтеся на нове співробітництво. Стережіться конкурентів. Вони крастимуть ваші ідеї і добре на цьому зароблятимуть. Тримайте язик за зубами.

Січень – час ризикованої фінансової діяльності. Не варто купувати авто, витрачати гроші на техніку, одяг і тренажери. Астрологиня зробила несподіваний фінансовий прогноз.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала три знаки зодіаку, які притягуватимуть до себе гроші та любов – гороскоп на 9 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути