Ексклюзиви
четвер, 16 лютого 2023 06:00

Астрологиня назвала три знаки, які почуватимуться найщасливішими – гороскоп на 16 лютого

Астрологиня назвала три знаки, які почуватимуться найщасливішими – гороскоп на 16 лютого
Доводьте до ладу справи, які розпочали цього тижня. Не відкладайте нічого на кінець лютого. Фото: pixabay.com

16 лютого не зважайте на свої сновидіння. Нічого поганого вони не віщуватимуть. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Місяць спадає, пристрасті стихають, - говорить астрологиня. – День буде спокійним. Доводьте до ладу справи, які розпочали цього тижня. Не відкладайте нічого на кінець лютого. Гарний результат дасть розпочата цього дня дієта. Корисним буде одноденне голодування. Не намагайтеся завоювати чиєсь серце обманом. Поважайте чужий простір. Не варто іти у гості до друзів без попередження. Вони будуть заклопотані і навряд чи готовими вислухати вас. У ваше життя повернуться колишні коханці. Добре подумайте, чи варто відновлювати стосунки, які вже принесли купу проблем. Найщасливішими цього дня почуватимуться Леви, Терези і Водолії".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не плутайте щедрість із марнотратством. Не варто віддавати усі гроші на подарунки для друзів і рідних. Ні з чим буде іти по продукти у супермаркет та платити за комунальні послуги.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не опирайтеся долі. Вона поведе вас правильним шляхом. Прийміть пропозиції про працевлаштування. Зарплата зросте. З'явиться більше можливостей для кар'єрного росту.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Уникайте конфліктів з колегами. Вас можуть підставити. Не лякайтеся змін. Зустрінете свою половинку, зміните роботу та здобудете ще одну вищу освіту, якщо почнете йти у ногу з часом.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не варто купувати смартфони та аксесуари до них. Ця техніка працюватиме недовго. Успішними себе відчують ті, хто наважиться займатися бізнесом.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не тисніть на коханих. Вони не готові до серйозних змін у житті: одруження, народження чи всиновлення дитини, переїзду за кордон. На все свій час.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Турбує біль у серці. Зменшіть кількість спожитої за день кави. Щоб почуватися бадьорим, лягайте спати раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що та кому принесе тиждень кохання та освідчень – гороскоп на 13-19 лютого

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Чудові новини надійдуть вранці. Отримаєте усе, за що боролися пів року. Не спішіть ділитися з кимось новинами. Не сполохайте успіх.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Діти та кохані будуть вашими натхненням та мотивацією. Ставитимете перед собою високі цілі і не помічатимете перепон. Успіх усміхнеться після обіду.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто звертатися до адвокатів, аби оформити спадщину чи розлучення. Краще відкласти на наступний тиждень прийняття серйозних рішень.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Фортуна на вашому боці. Вам під силу те, що іншим не по зубах. День буде щедрим на премії та виграші. Можете спробувати свої сили у лотереї.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Результатом вашої праці будуть задоволені шеф та колеги. Прокидайтеся раніше. Тоді встигнете більше за конкурентів і примножите заробіток. Якщо планували завести домашнього улюбленця, до зоомагазину чи притулку вирушайте після обіду.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Дивуватиметеся, що інші встигають більше за вас. Переведіть дух. Насолодіться сонячним ранком. Випийте запашної кави, вигуляйте пса, погодуйте пташок у парку.

Астрологиня приголомшила прогнозом на 2023 рік. Довідайтеся першими, які знаки зодіаку відчують себе справжніми щасливчика.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала три знаки, які почуватимуться найщасливішими – гороскоп на 16 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути