Ексклюзиви
неділя, 09 квітня 2023 06:00

Астрологиня назвала топ 5 найбагатших знаків зодіаку – гороскоп на 8-9 квітня

Астрологиня назвала топ 5 найбагатших знаків зодіаку – гороскоп на 8-9 квітня
З пошуками нової роботи треба зачекати. Вигідних пропозицій не отримаєте. Фото: pixabay.com

8-9 квітня не давайте волі емоціям. Залишайтеся зібраними та повними сили і відваги. Від кожного з нас залежить, яким буде "завтра". Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цими днями будуть прокидатися темні сторони людської натури, - говорить астрологиня. – Перш за все це стосується жінок. Заздрість, ревнощі, образи, безпідставні підозри можуть зіпсувати вихідні. Стримуйте свої емоції. Не поспішайте задовольняти власні забаганки. Особливо якщо вони виникли через заздрість до чужого успіху чи власності. Необачним словом чи дією можна легко цими днями нажити собі ворогів. Відмовтеся від гучних вечірок. Вони пройдуть невдало. Вкрай несприятливий час для пошуку своєї пари. Будь-які романтичні плани краще відкласти до наступних вихідних. Дотримуйтеся посту. Сходіть до церкви. Це дні роздумів і пошуку власного призначення. Гроші йтимуть до гаманців Тельців, Терезів, Скорпіонів, Козерогів і Водоліїв. Ці знаки можна віднести до п'ятірки найбагатших".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ви мало що встигатимете, бо постійно догоджатимете іншим. Не ламайте свої плани на догоду коханій людині. Можлива поява флюсу. Запальні процеси у яснах розвиватимуться швидко. Не зволікайте з лікуванням. Завітайте до стоматолога.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Куплена електроніка служитиме недовго. Насторожено ставитиметеся до всього нового. Проблеми з'являтимуться там, де не чекали. Знаходячись під впливом партнера, не забувайте і про власні інтереси.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

З пошуками нової роботи треба зачекати. Вигідних пропозицій не отримаєте. Проведіть ці вихідні на дачі. Відпочинок на природі допоможе відновити сили. Якщо турбує безсоння, не читайте перед сном новини та відмовтеся від перегляду бойовиків.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це дні марних сподівань. Годі мріяти. Пора діяти. Досить відкладати на завтра те, що треба зробити сьогодні. Не бійтеся і впевнено рухайтеся до своїх цілей. Ви можете більше за інших, тому залишите далеко позаду усіх конкурентів.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Набридатимуть залицяння неприємної для вас людини. Це заважатиме реалізації особистих планів. Зумійте прямо і чемно відмовити. Не бійтеся мріяти. Ваші бажання будуть почуті. Прийміть розслаблюючу ванну.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Грошей обмаль. Господарюйте економно. Позичати велику суму у приватної особи небезпечно. Надовго попадете під залежність від кредитора. Попийте чаю з медом після вечері. Це допоможе зняти денне напруження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кого липнутимуть гроші та цікаві посади – фінансовий гороскоп на квітень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не беріть на себе обов'язки інших людей. Ви ледве встигатимете виконати свої. Більше часу присвячуйте хобі. Це дозволить вам відволіктися від проблем. Беріть з собою на роботу домашні страви. Відмовтеся від фаст-фуду, аби не нагадали про себе шлункові розлади.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ви не знатимете скрути. Гроші надходитимуть з різних джерел. Частину з них краще перевести у валюту та заощадити. Зараз ви як ніколи близьку до своєї мрії. Вдасться зробити ремонт мрії, купити житло чи авто.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Скорегуйте графік своєї роботи так, аби якомога більше встигнути до обіду суботи. Звільніть вечір для зустрічі з друзями і родиною. Прикусіть язик, коли захочете образити коханих. За це можете дорого поплатитися.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Проведіть розвантажувальні дні. Їжте переважно овочі та фрукти. Не слід доводити комусь свої переконання. Ви помилятиметеся і через це підірвете власний авторитет.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

На вас перекладуть відповідальність за вчинки інших людей. Не беріть на себе додаткових обов'язків. У душі боротимуться сумніви і сподівання. Поговоріть з коханими відверто, аби швидко усе з'ясувати.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не позичайте людям гроші. Борг повертатимуть довго. Очікується позапланове надходження грошей. Стримуйте азарт покупця у собі. Не варто купувати речі, без яких можна обійтися.

Астрологиня приголомшила гороскопом на тиждень. Довідайтеся першими, на які знаки чекає успіх та перемога.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала топ 5 найбагатших знаків зодіаку – гороскоп на 8-9 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути