Ексклюзиви
четвер, 29 червня 2023 06:00

Астрологиня назвала п'ять знаків, на які чекають великі прибутки та кар'єрний ріст – гороскоп на 29 червня

Астрологиня назвала п'ять знаків, на які чекають великі прибутки та кар'єрний ріст – гороскоп на 29 червня
Зірки сприятимуть примиренню в родині. Фото: pixabay.com

29 червня не розпорошуйте свою увагу на кілька справ водночас. Займайтеся найважливішим. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Четвер буде складним днем для осіб, схильних до депресії чи песимізму, - говорить астрологиня. – Намагайтеся підтримувати емоційну рівновагу протягом дня. Це запорука гарного настрою і стабільної роботи. Не ображайте людей. Навіть жартома. Вони вам не подарують образ. Можна нажити собі ворогів. Не бажано змінювати місце проживання або влаштовуватися на нову роботу. Цього дня треба займатися звичними справами у знайомому місці. Великі прибутки та кар'єрний ріст чекають на Терезів, Скорпіонів, Левів, Тельців і Водоліїв. Зірки сприятимуть примиренню в родині. Проведіть більше часу в колі близьких. Підвищується плодючість організму. Саме час подумати про поповнення сім'ї. Пийте більше чистої води".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Якщо хочете чогось досягти, доведеться не досипати і працювати удвічі більше. Вами захоплюються батьки та кохані. Насолоджуйтеся моментом слави. Пропозицію руки і серця краще робити у вихідні.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Щоб не нашкодити собі, зачекайте з прийняттям рішення. Якщо шукаєте собі підлеглих, зробіть ставку на молодь. Вони принесуть свіжі ідеї у колектив.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Уникайте недоречних жартів, якщо не хочете нажити ворогів серед нових знайомих. Вдалий період, аби досліджувати свій родовід. Молодому поколінню це підкаже, яку професію обрати та в який університет краще подавати документи.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не розпочинайте судові процеси. Відкладіть розподіл спадку. Не варто планувати поповнення — дитину важко буде виносити. Стережіться травм голови. Надокучатиме мігрень.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вдасться позбутися шкідливих звичок. Колеги спробують використати вас у власних цілях. Не піддавайтеся на провокації. Пошук пари починайте у вихідні. Вдалими будуть побачення.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Легко досягатимете своєї мети. Конкуренти залишаться далеко позаду. Цілеспрямованість та терпіння допоможуть отримати гарні результати. Налагоджений бізнес даватиме добрий заробіток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Фортуна – на вашому боці. Зустрічатимуться потрібні люди, знаходитимуться речі, у яких відчуваєте потребу. Беріть від життя по максимуму. Натхнення вистачатиме, аби здійснити усе задумане.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Щаститиме конкурентам. Не заздріть їхнім успіхам. Працюйте ще наполегливіше. Ваші заробітки зростають. Отримаєте запрошення на роботу за кордоном. Не варто купувати нерухомість. Нове помешкання здаватиметься незатишним.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

З'ясуєте, хто є хто у вашому оточенні. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили. Затійте генеральне прибирання. Позбавтеся усього, що заважає. Кохані втомилися від вашого бурчання. Не перетворюйтеся на енергетичних вампірів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

На невдачі реагуйте спокійно. Усе відбувається до кращого. День принесе гарні заробітки. Побалуйте рідних подарунками. Самотні мають шанс знайти пару. Сходіть у кінотеатр. Втілюйте в життя найсміливіші бажання.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не бажано змінювати місце роботи й проживання. Варто відкрити власну справу. Добре піде торгівля. Зняти біль у горлі допоможе морозиво.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Будьте готові швидко приймати рішення. Знадобляться терпіння і вміння пристосовуватися до нових умов. Цього дня вдасться отримати спадок і кинути палити.

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала п'ять знаків, на які чекають великі прибутки та кар'єрний ріст – гороскоп на 29 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути