пʼятниця, 18 червня 2010 12:22

Японська порнозірка готова переспати з китайцями, щоб вибачитися за окупацію

Японська порнозірка готова переспати з китайцями, щоб вибачитися за окупацію

Одна з найвідоміших японських актрис "кіно для дорослих" 24-річна Анрі Сузукі оголосила, що готова віддатися китайським студентам, які навчаються в Японії, щоб таким чином принести вибачення за окупацію Китаю Квантунською армією в 30-40-х роках минулого століття.

Порнозірка підкреслила, що її "жертва", звичайно ж, не компенсує 20 мільйонів життів китайців, загиблих в результаті тієї війни, але вона сподівається, що китайські студенти отримають свого роду психологічну компенсацію, почнуть дружелюбніше ставитися до японців і будуть комфортніше себе відчувати.

Цю заяву Анрі зробила незабаром після того, як захистила докторську дисертацію з історії (вона спеціалізувалася саме на окупації Китаю). Судячи з усього, ставши доктором історії, міс Сузукі не має наміру "зав'язувати" з професією порноактриси. Чи буде знято фільм про те, як вона віддається китайським студентам, невідомо.

Про рішення японської порнозірки повідомляють газета The Korea Times та інші азіатські видання. У Китаї з цього приводу пишуть лише блогери.

Слід зазначити, що заяву Анрі можна розглядати і як вдалий рекламний хід. Після її заяви про щедрий подарунок невідомим китайським студентам, продажі фільмів з її участю різко зросли - як у Японії і Південній Кореї, так і на піратських ринках в Китаї.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Японська порнозірка готова переспати з китайцями, щоб вибачитися за окупацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути