середа, 18 березня 2009 13:20

Порноактриса на знак протесту влаштувала стриптиз на біржі (ФОТО)

 
У будівлі Міланської біржі була проведена незвичайна акція протесту проти неефективних дій економістів країни.

Порноактриса Лаура Перего зняла з себе одяг на знак солідарності з італійськими вкладниками, які втратили свої заощадження.

Жінка з"явилася в будівлі біржі в чорному пальті. Проте потім актриса скинула з себе верхній одяг і залишилася в одних трусиках. При цьому її тіло було розмальоване в кольори національного прапора країни. Лаура Перего встигла заскочити на стіл і викрикнути своє гасло - "Італія знову опинилася в одних трусах!"

Після цього в справу втрутилися співробітники правоохоронних органів. Варта порядку вивела порноактрису з будівлі та доставила в поліцейську дільницю. Але через деякий час Лауру Перего звільнили. "Багато поліцейських мене похвалили і сказали, що моя акція протесту абсолютно справедлива", - відзначила жінка.

Порноактриса вказала, що своїми діями намагалася підтримати італійських вкладників, які зазнали фінансових збитків в результаті прорахунків економістів. "Я хочу донести послання до всіх тих, хто неправильно управляв нашими заощадженнями", - пояснила Перего.

За матеріалами РИА "Новости", Topnews

Зараз ви читаєте новину «Порноактриса на знак протесту влаштувала стриптиз на біржі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути