четвер, 11 березня 2010 20:26

Жінка-порнорежисер балотується у британський парламент

Жінка-порнорежисер балотується у британський парламент

Порнорежисер Анна Ерроусміт планує балотуватися у британський парламент від округу Грейвшем в графстві Кент, пише The Daily Telegraph. На виборах вона буде представляти Ліберально-демократичну партію. За словами Ерроусміт, вона довгий час боролася за права жінок в порноіндустрії. Режисер вважає, що це корисний досвід, який стане в нагоді під час передвиборної кампанії.

На рахунку 38-річної Ганни Ерроусміт, яка є першою жінкою-порнорежисером у Великобританії, понад 300 картин. Крім того, вона є керуючим директором компанії "Easy on the Eye", яка знімає фільми для дорослих. На церемонії вручення премії UK Adult Film and Television Awards Ерроусміт двічі визнавали кращим режисером.

У неї також є вчений ступінь у галузі образотворчих мистецтв, а також ступінь магістра філософії. Раніше Анна Ерроусміт ніколи не займалася політикою. Вона вже попросила виборців не судити її за попередню роботу. При цьому вона попросила виборців звернути увагу на свою боротьбу за рівноправність порноактрис.

Журналісти відзначають, що за підсумками виборів 2005 року ліберал-демократи зайняли в окрузі лише третє місце. За словами представників партії, вони пишаються тим, що серед їхніх кандидатів є представники різноманітних професій, які володіють великим життєвим досвідом. Вибори в парламент повинні відбутися в травні цього року.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Жінка-порнорежисер балотується у британський парламент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути