четвер, 28 червня 2012 15:42

Януковича "замочили" за "зґвалтування" Конституції
21

Фото: Фото: Андрій Шматов

Сьогодні вранці біля Адміністрації президента організації "Коаліція учасників помаранчевої революції" та "Чорний комітет" провели акцію "Згвалтування 16-річної "Конституції".

Активісти тримали в руках плакати з написами "Не чіпай чужу свободу — не позбудешся своєї", "Конституція — не проституція. Вона не продається" та інші.

Актриса Тетяна Ліходєєва виконувала роль "Конституції". Вона була одягнена у коротку червону спідницю, білу сорочку, порвані чорні колготи. На її обличчі була розмазана туш. На голові — заплетені бантики. "Конституція" прочитала заяву про скоєння злочину.

"Я — "Конституція" України, неповнолітня, заявляю про багаторазове скоєння щодо мене злочину, який є брутальною наругою над моєю чесністю та гідністю шляхом насильницьких дій — згвалтування, котрі полягали у свавільному поводженні з моїми статтями, що гарантують права українському народові ... Вимагаю вчинити суд над гвалтівниками і належним чином покарати злочинців", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковичу розповіли про зґвалтовану 16-річну "Конституцію"

Після цього голова правління "Коаліції учасників помаранчевої революції" зачитав вирок народного трибуналу, який постановив: " Визнати... Чивокуня В.Ф. винним у згвалтуванні неповнолітньої "Конституції" України, скоєному повторно за попередньою змовою групою осіб. Засудити підсудного гвалтівника Чивокуня В.Ф. до виняткової міри покарання — публічно та привселюдно замочити його".

Сергій Мельниченко із водного пістолела кілька разів "вистрелив" у портрет президента Віктора Януковича, який тримала у руках "Конституція".

Потім вони намагалися пройти на територію Адміністрації президента, однак 10 міліціонерів перекрили їм дорогу, вимагаючи показати документи і проводити мітинг неподалік Адміністрації. Ліходєєва показала "паспорт", у якому була вклеєна фотографія Конституції України, а також зазначена дата її "народження" - 28 червня 1996 року.

Мельниченко заявив "Буркуту", що має право застосовувати зброю для самооборони.

"Це навіть не вогнепальна зброя, а водяна. Але я її застосую", - сказав він.

Коли його намагалися затримати, він почав відстрілюватися водою. Після цього семеро "беркутівців" потягли лідера КУПРу та актрису до автозаку та повезли у Печерський РВВД Києва.

Як повідомив Мельниченко Gazeta.ua, у райвідділку їх протримали три години. Йому та Ліходєєвій загрожує до 15 діб ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Януковича "замочили" за "зґвалтування" Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

223

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути