понеділок, 26 березня 2007 14:55

Янукович показав журналістам свій будинок з тріщинами (ФОТО)
5

У неділю прем"єр Віктор Янукович приймав журналістів у своєму заміському будинку, який знаходиться в селі Нові Петрівці під Вишгородом. Спочатку прем`єр запросив на ранковий чай шістьох представників ЗМІ. А потім виправив: одне з місць за столом зарезервував для себе, скоротивши відповідно журналістську квоту на одну особу.

Будинок, у якому живе Янукович зі своєю дружиною, має приблизно 150 квадратних метрів. Його зводили ще в 60-х роках, як держдачу. Наприкінці грудня 2004-го Віктор Федорович отримав його у довічне користування як прем`єр-міністр. А в 2006-му Віктор Ющенко підтвердив за ним це право.

На столі - міні-скульптурні композиції, тризуб, православний календар, телефон урядового зв`язку, та окуляри.

Прем`єр показав журналістам тріщину у своєму кабінеті. Біля підвіконня. Сказав, що будинок тріщить по швах. Особливо, мовляв, це видно в підвалі. Будівля стоїть на плавунах – через огорожу з металевих прутів видно Київське море, до нього приблизно кілометр. Але Віктор Федорович сповнений оптимізму: "нічого, відремонтуємо".

У будинку постійно проживають двоє: прем`єр з дружиною Людмилою. Віктор Федорович розповів, що неодноразово пропонував переїхати до Києва своєму старшому синові (молодший – депутат Верховної Ради за списком Партії регіонів). Але той відмовився. Як зізнався журналістам прем`єр, у відповідь на пропозицію перекваліфікуватися з політиків у бізнесмени Олександр Янукович сказав: "Я її ненавиджу, дивлячись на тебе". "Але він знає, що я її теж не люблю", додав прем`єр.

Поки що залишається мрією бажання батька оженити молодшого Януковича. За словами глави уряду, його син – однолюб, й досі перебуває у пошуку. А по-друге: прем"єр згадав, що коїлося з батьками нареченої старшого сина, коли вони дізналися, що до їхньої доньки сватається син (тоді) губернатора Донецької області. Ймовірно, батькам нареченої молодшого зберегти душевний спокій буде ще важче.

Зате, як сказав Віктор Федорович, з дружиною Людмилою у нього завжди і все добре. Прем"єр досі цінує її вірність. Ще у статусі нареченої вона дочекалася його з тюрми, хоча на той момент не була зв"язана із засудженим офіційними стосунками.


За матеріалами газети "Сегодня ".

Зараз ви читаєте новину «Янукович показав журналістам свій будинок з тріщинами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути