середа, 20 серпня 2008 18:56

Анджеліна Джолі передала послання львівському кінофестивалю

Анджеліна Джолі передала послання львівському кінофестивалю
21 серпня в Львові в театрі імені Марії Заньковецької відбудеться урочисте відкриття ІІІ Міжнародного кінофестивалю українського незалежного кіно "Кінолев". Цього року учасниками фестивалю стали 106 кінокартин з 23 країн світу, серед яких США, Велика Британія, Іспанія, Мексика і навіть Перу.

Як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на прес-службу фестивалю, в рамках його відкриття відбудеться прем"єрний показ мультфільму "Петя і вовк", що в 2008 році отримав найпрестижнішу в світі кінопремію "Оскар" в номінації "Кращий короткометражний анімаційний фільм".

Також на церемонії відкриття "Кінолева" буде зачитано послання знаменитої голлівудської актриси Анджеліни Джолі організаторам і гостям фестивалю.

Бюджет кінофестивалю складає близько 300 тисяч гривень. "140 з них належать місту, останні - моїм друзям і мені", - розповів директор "Кінолева" Олесь Дзиндра. За його словами, у фестивалю поки немає призового фонду. Режисер картини, що завоює гран-прі "Кінолева", отримає статуетку лева з кольорового скла, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі передала послання львівському кінофестивалю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути