четвер, 12 квітня 2007 08:49

Американським солдатам продовжили термін служби в Іраку і Афганістані

Термін служби американських солдатів, що відправляються до Іраку і Афганістану, збільшать з 12 до 15 місяців. Про це, як повідомляє АР, в середу на прес-конференції у Вашингтоні заявив міністр оборони США Роберт Гейтс.

За словами глави Пентагону, це "важкий, але необхідний проміжний крок". Таким чином адміністрація Джорджа Буша планує підняти професійний рівень військових для реалізації плану президента щодо стабілізації обстановки в Іраку.

За збільшення терміну служби солдати щомісячно заохочуватимуться додатковою тисячею доларів до зарплати. Збільшення терміну служби не стосується морських піхотинців і резервістів з Національної гвардії, які продовжуватимуть служити сім і 12 місяців відповідно.

Нагадаємо, що в даний час в Іраку знаходяться 145 тисяч американських військовослужбовців, а до червня ця цифра, згідно з планами Буша по збільшенню військового контингенту, перевищить 160 тисяч чоловік, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Американським солдатам продовжили термін служби в Іраку і Афганістані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути