пʼятниця, 18 червня 2010 14:59

Американка віддала собакам 9 мільйонів доларів і особняк у Маямі (ФОТО)

Заповіт заможної американки викликав гучний судовий процес, після того як син багатійки дізнався, що собакам матері дісталося на порядок більше грошей, ніж йому самому.

Перед смертю 67-річна Гейл Познер залишила своїм трьом собакам особняк у Маямі вартістю 6 млн. фунтів (9 млн. доларів) і по 2 млн. фунтів (3 млн. доларів)на утримання кожної.

Окрім тварин, жінка заповіла 17 млн. фунтів (25 млн. доларів) низці охоронців і хатніх робітниць. Також прислуга отримала право безкоштовно мешкати у її особняку доти, доки вони піклуються про її тварин. Сину ж дісталось усього 650 тис. фунтів (967 тис. доларів).

Він розпочав судовий процес, щоб остання воля своєї матері була визнана недійсною.

За словами Брета Кара, його мати у великій кількості вживала знеболювальні препарати. Її свідомість була затуманена наркотичними речовинами. Тому вона витрачала величезні суми на своїх чотирилапих улюбленців - вони відвідували спа-салони для педикюру і манікюру, мали свою власну прислугу і гардероб.

Жінка навіть віддала собакам свій золотий кадилак, купивши для себе нове авто.

Брет переконаний, що домашні працівники матері переконали її змінити заповіт 2008 року і використали свій вплив, щоб жінка залишила сину усього 650 тис. фунтів

Познер померла у березні цього року. Вона все життя прожила у розкоші. Її батько - Віктор Познер - був відомим американським бізнесменом і філантропом.

Охоронці і слуги від коментарів відмовилися.

Gazeta.ua за матеріалами The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Американка віддала собакам 9 мільйонів доларів і особняк у Маямі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути