четвер, 02 липня 2009 11:40

До суду передали заповіт Джексона (ФОТО)

Автор: Фото Reuters
 

До суду Лос-Анджелеса було передано заповіт Майкла Джексона, згідно з яким все майно співака повинне дістатися його сімейному трасту. Розпорядником спадку названа мати Майкла, Кетрін Джексон. Вона ж призначається тимчасовим опікуном трьох дітей співака. Питання про постійну опіку буде розглянуто 3 серпня.

На випадок якщо Кетрін Джексон не зможе виконувати свої обов"язки, право опіки над дітьми також отримала давня подруга Джексона співачка Дайана Рос.

У п"ятисторінковому документі, датованому 7 липня 2002 року, сказано, що колишня дружина Джексона Деббі Роуї "навмисно не згадана" серед спадкоємців. Інтернет-сайт з новинами про "зірок" TMZ.com повідомляв, що Майкл не був біологічним батьком своїх трьох дітей, а Деббі Роу не є генетичною матір"ю старших двох.

Крім того король поп-музики викреслив із заповіту свого батька Джо, звинувативши його в постійному битті в дитинстві.

На момент складання заповіту майно поп-зірки оцінювалось більш ніж в $500 млн. Як сказано в документі, спадок співака практично повністю складається з "безготівкових, неліквідних активів, насамперед з процентних відрахувань по каталогу видавничих прав, що знаходиться в поточному управлінні компанії Sony ATV, а також інших процентних відрахувань".

Йдеться про видавничі права на частину музичного каталогу Sony/ATV Music Publishing, що належали Джексону, зокрема права на перевидання пісень групи "Бітлз".

Кетрін Джексон тимчасово є опікуном дітей і управляє власністю померлого сина до суду, який відбудеться 6 липня.

Юрист сім"ї Джексонів Брайан Оксман повідомив Life & Style Weekly, що співак "побоювався, що хто-небудь його уб"є", щоб заволодіти правами на пісні Beatles.

Причина смерті Майкла Джексона ще точно не встановлена. Результати токсикологічних тестів очікуються приблизно через чотири-шість тижнів, повідомляє Полит.ру.

Зараз ви читаєте новину «До суду передали заповіт Джексона (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути